ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τζακ ποτ 6,5 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ

Τζακ ποτ 6,5 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ

Ευκαιρία για να διεκδικήσουν 6,5 εκατ. ευρώ έχουν οι συμμετέχοντες

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν τουλάχιστον 6,5 εκατ. ευρώ έχουν όλοι όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ που θα διεξαχθεί απόψε στις 22:00. Παράλληλα, όλοι οι παίκτες διεκδικούν, εκτός από το μεγάλο έπαθλο, και 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στην αποψινή κλήρωση, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους και διαδικτυακά με μόλις λίγα κλικ. Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στην κλήρωση μέσω του διαδικτύου είναι να μπει στο opaponline.gr ή στην εφαρμογή Opaponline App.

Τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή, υπάρχουν διαθέσιμες αποκλειστικές προσφορές*, όπως η προσφορά* γνωριμίας, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν την κλήρωση, στις 21:30.

Opaponline.gr - Το παιχνίδι πάντα μαζί

Στο opaponline.gr η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται και προσφέρει σε όλους κάτι μοναδικό!

Εκτός από το ΤΖΟΚΕΡ, στο opaponline.gr και στην εφαρμογή Opaponline App καταθέτεις online δελτίο και για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3), ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Ένας νέος κόσμος διασκέδασης σε περιμένει!