ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελικός Champions League: Όταν οι σκόρερ πληρώνουν… τρελά!

Τελικός Champions League: Όταν οι σκόρερ πληρώνουν… τρελά!

Στους... ρυθμούς της μεγάλης «μάχης» της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης για την κορυφή στην Ευρώπη, κινούνται άπαντες στην «Γηραιά Ήπειρο»

Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια Ισπανίας και κάτοχο του τίτλου στο Champions League, το βράδυ του Σαββάτου (03/06) στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Μεγάλος στόχος είναι ο... θρόνος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ο Stoiximan.gr προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις για τους σκόρερ στον μεγάλο τελικό.

Αναμφίβολα, τα... φώτα πέφτουν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ο πρώτος σκόρερ των δύο φιναλίστ, μια και έχει πανηγυρίσει τα 10 από τα 32 τέρματα της «Βασίλισσας» στην φετινή διοργάνωση. Αυτός είναι και ο λόγος που η απόδοσή του για να σκοράρει οποτεδήποτε κατά την διάρκεια του τελικού είναι η μικρότερη από τους υπόλοιπους. Ο διεθνής άσος προσφέρεται στο 2,20, όμως, πληρώνει καλύτερα η απόδοση για το αν θα είναι ο πρώτος σκόρερ ή ο τελευταίος και η τιμή φτάνει στο 4,00. Βέβαια, αν τον πιστεύετε μπορείτε να... δοκιμάσετε το 7,25 για να σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα και το 34,00 για χατ τρικ.

Ανάλογες είναι και οι τιμές για τον πρώτο σκόρερ της Γιουβέντους. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως στο Τορίνο και με 5 τέρματα από τα 21 της «Γηραιάς Κυρίας» είναι το βαρύ... πυροβολικό για το «συγκρότημα» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η απόδοση του Αργεντίνου στον Stoiximan.gr για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα φτάνει το 2,40, ενώ αν σκοράρει πρώτος ή τελευταίος η απόφαση ανεβαίνει στο 4,50. Μεγαλύτερη είναι η απόδοση για να σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα (9,00), ενώ στο 41,00 είναι η απόδοση για χατ τρικ.

Αξία με Σέρχιο Ράμος

Βέβαια, όπως συμβαίνει σε κάθε στοίχημα, οι επιλογές είναι καθαρά θέμα έμπνευσης. Σ’ αυτό το σκεπτικό μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει πως έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα, ο δυναμικός άσος είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει για την «Βασίλισσα» στους δύο τελικούς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου οι «μερέγχες» κατέκτησαν τον τίτλο.

Μ’ αυτό το σκεπτικό, η απόδοση 9,00 στον Stoiximan.gr για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του τελικού θεωρείται εξαιρετικό. Βέβαια, ακόμα καλύτερη είναι η απόδοση 20,00 για να πετύχει το πρώτο ή το τελευταίο γκολ στον αγώνα και για τους πιο... ρισκαδόρους στο 91,00 φτάνει η απόδοση για δύο τέρματα του Ισπανού και 1001,00 για χατ τρικ.

Δείτε όλα τα στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό στον Stoiximan.gr.

Σχετικές ειδήσεις