Κάλπες και αποδόσεις: Βίοι παράλληλοι

Newsbomb

Κάλπες και αποδόσεις: Βίοι παράλληλοι

Οι Ευρωεκλογές τελείωσαν. Το ίδιο και οι Περιφερειακές, αλλά και οι Δημοτικές. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε Βουλευτικές Εκλογές και θα ξαναπάμε στις κάλπες. Τα τηλεοπτικά πάνελ έχουν πάρει φωτιά, το ίδιο και οι νέες δημοσκοπήσεις.

Παλιά έλεγαν ότι η κάλπη είναι σαν την έγκυο γυναίκα, δεν ξέρεις ποτέ τι θα βγάλει ότι κι αν ακούγεται στον περίγυρο. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και στις δύο αυτές περιπτώσεις. Οι γονείς γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους πριν τη γέννησή του, αφού η επιστήμη προχωρά. Οι ψηφοφόροι από την άλλη, μπορεί να μην γνωρίζουν ακριβώς τα αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά μπορούν να πάρουν μία εικόνα, η οποία τις περισσότερες φορές είναι αντιπροσωπευτική των δημοσκοπήσεων, πολύ όμως περισσότερο των αποδόσεων που βλέπουμε στις στοιχηματικές πλατφόρμες και θα εξηγήσουμε ως επίλογο γιατί το λέμε αυτό. Πρώτα θα περάσουμε λοιπόν στο στοίχημα στις εκλογές, μέσα από τις αποδόσεις που μπορούμε να βρούμε σε ένα εκ των κορυφαίων νόμιμων στοιχηματικών site στην Ελλάδα.

Τα όρια των κομμάτων

Η Νέα Δημοκρατία έχει βγει με line το 35.5% δηλαδή παραπάνω σε σχέση με αυτό που πήρε στις Ευρωεκλογές (33.12%). Ανοδικά κινείται και το ποσοστό του ΣΥΡ.ΙΖ.Α. από το 23.76% στο 24.5%. Το Κίνημα Αλλαγής έχει βγει στο 7.5% με το over να προσφέρεται στο 1.90, σε σχέση με το 1.85% του under. H Χρυσή Αυγή έχει βγει με όριο το 5.5% και το ΚΚΕ στο 5.2%, ενώ στο 3.8% βρίσκεται η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Η MέΡΑ25 που μας προσέφερε εξέλιξη σε «χιτσκοκικά» επίπεδα, αλλά τελικά έμεινε εκτός Ευρωβουλής έχει παρατεθεί με το ενδεχόμενο να μπει ή όχι στη Βουλή και το «ΝΑΙ» πληρώνει στο 1.65.

Ενδιαφέρουσα είναι και η αγορά στην Αυτοδυναμία, αφού αυτό ενδεχόμενο για τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει βγει στην τιμή του 1.95, ενώ για τον ΣΥΡ.ΙΖ.Α. αγγίζει το εξωπραγματικό 301.00.

Κρατήστε αυτά τα ποσοστά

Αναφέραμε στον πρόλογο πως αν θέλετε να έχετε μία πρώτη (και συχνά επαληθεύσιμη) εικόνα για το τι πρόκειται να γίνει στις εκλογές μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις των στοιχηματικών σάιτ. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της χώρας μας το 2015, ενώ αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία σε κάθε γωνιά του κόσμου, όταν οι ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες. Ο λόγος είναι απλός... οι μπουκ διακυβεύουν τα χρήματά τους, δεν κάνουν ακόμη μία έρευνα, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Δεν είναι τυχαίο δα, ότι οι αστοχίες στη δεύτερη περίπτωση κάποιες φορές είναι μεγάλες.

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved