LIVE

LIVE, Conference League: Τεσσάρα πρόκρισης για ΠΑΟΚ - Ο Φαμπιάνο έστειλε τον Άρη στην επόμενη φάση

LIVE, Conference League: Τεσσάρα πρόκρισης για ΠΑΟΚ - Ο Φαμπιάνο έστειλε τον Άρη στην επόμενη φάση
Eurokinissi

Conference League: Παρακολουθήστε τις ρεβάνς Μπεϊτάρ - ΠΑΟΚ και Άρης - Αραράτ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ρίχνονται στη «μάχη» για τις ρεβάνς στα προκριματικά του Conference League. ΠΑΟΚ και Άρης δεν τα πήγαν καλά στα πρώτα τους παιχνίδια με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αραράτ αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να πρέπει να βελτιωθούν σημαντικά για να κάνουν το χρέος τους.

Πρώτο θα αρχίσει το ματς του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έχει και σαφώς δυσκολότερο έργο, καθώς πρέπει να κάνει κάτι που δε συνηθίζουν οι ελληνικές ομάδες: Να αποκλείσει Ισραηλινούς στην έδρα τους. Μετά το 0-0 της Τούμπας, τα πάντα είναι ανοιχτά για το ματς στο «σπίτι» της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που θα αρχίσει στις 20:30. Ειδικά απέναντι σε ένα φανατισμένο κοινό που προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ, επηρεάζοντάς τον από κάθε άποψη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει σαφώς περισσότερη ενέργεια και φαντασία απ’ τους παίκτες του, για να μην είναι προβλέψιμοι δημιουργικά και να κατορθώσουν να νικήσουν είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα είτε στον έξτρα χρόνο, για να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Διαφορετικά η σεζόν θα έχει αρχίσει με αποτυχία.

Ο Άρης δοκιμάζεται τρία τέταρτα μετά τον ΠΑΟΚ (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στην Αραράτ. Το γεγονός πως παίζει στην έδρα του μετά το 1-1 της Αρμενίας, του δίνει αυτόματα ένα πλεονέκτημα, ειδικά κόντρα σε μια άπειρη ομάδα. Συγχρόνως επικίνδυνη, ειδικά μεσοεπιθετικά στο transition.

Ο Τόλης Τερζής θα προχωρήσει σε αλλαγές όπως όλα δείχνουν, με τον Μορόν και Φεράρι να είναι στην ενδεκάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι «κίτρινοι» θέλουν να «τελειώσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται την πρόκριση, για να μη δώσουν δικαιώματα στους Αρμένιους.

Παρακολουθήστε LIVE τους δύο επαναληπτικούς στο Conference League:

Σχετικές ειδήσεις