ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Νέα «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός, άνετη νίκη και για τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Άρης Super League
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Βόλος, για την 6η αγωνιστική.

Στο… χορτάρι θα βρεθούν και πάλι οι ομάδες της Super League, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, ελέω των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ελλάδα.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Φαλήρου. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 4 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, σ’ αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο, ενώ από την άλλη, οι «κίτρινοι» θα ψάξουν για την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, στην τέταρτη απόπειρά τους.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 6ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Βόλο, έχοντας ως μοναδικό στόχο την του νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, τη στιγμή που το «συγκρότημα» της Μαγνησίας «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς, καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και είναι μία εκ των τριών ομάδων που δεν έχουν ακόμα νίκη. Οι άλλες δύο είναι οι Παναιτωλικός και Ατρόμητος.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων της Super League