ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: «Εξάσφαιρος» ΠΑΟΚ | «Κόλλησε» ο Ολυμπιακός, μεγάλη «γκέλα» η ΑΕΚ

Super League
Intime News

Super League: Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων Πανσερραϊκός - ΑΕΚ, Κηφισιά - ΠΑΟΚ, Ατρόμητος - Ολυμπιακός για την 15η αγωνιστική.

Το κυρίως… μενού της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Super League θα λάβει χώρα την Πέμπτη (21/12) όπου ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, κόντρα σε Κηφισιά, Πανσερραϊκό και Ατρόμητο, αντίστοιχα.

Η αυλαία θα ανοίξει το μεσημέρι στις 15:00 με το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε μία κρίσιμη «μάχη», καθώς οι δύο ομάδες φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις, με τους Ηπειρώτες να έχουν μόλις 8 βαθμούς συγκομιδή, δύο λιγότερους από τους Αγρινιώτες.

Δύο ώρες αργότερα, στις 17:00 η ΑΕΚ δοκιμάζεται στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Η Ένωση προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να «πατήσει» κορυφή, ενώ τα «Λιοντάρια» ηττήθηκαν 1-0 από τον Ολυμπιακό.

Μισή ώρα αργότερα, η δράση… μεταφέρεται στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου, όπου ο ΟΦΗ θα παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κρητικοί θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που έχουν και να πάρουν την πρώτη τους νίκη με τον Μελ Πέπε στον πάγκο τους, ενώ οι Αρκάδες προέρχονται από την εντός έδρας συντριβή 4-1 από τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει απέναντι στην Κηφισιά στην Καισαριανή, σ’ ένα ματς που θα έχει σέντρα στις 20:00. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία τους στο 2023 και να επιστρέψουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τη στιγμή που οι νεοφώτιστοι «καίγονται» για βαθμούς.

Τέλος, το πιο ενδιαφέρον ματς θα γίνει στο Περιστέρι. Στις 20:30 ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 3-2 επί του Παναθηναϊκού και θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές «πτήσεις» με τον Σάσα Ίλιτς στο… τιμόνι τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το «τρίποντο» για να παραμείνουν σε απόσταση… βολής από την κορυφή.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων: