ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League LIVE: Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 1-0 και τώρα Ουγγαρία

Conference League LIVE: Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 1-0 και τώρα Ουγγαρία

Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του «υποχρεώσεις» φιλοξενώντας την Φερεντσβάρος στην πρώτη «μάχη» για τα play offs του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου τους, αλλά με την επιστροφή των φιλάθλων τους στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το μέτρο της Κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας.

Μοναδικό πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Μεντιλίμπαρ ήταν η απουσία του Κίνι. Ενώ εκτός είναι και ο Μαντί Καμαρά φυσικά, που έχει τεθεί εκτός ομάδας. Οι Ούγγροι του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, είναι σε εξαιρετική φόρμα στις εγχώριες διοργανώσεις και θέλουν να το εκμεταλλευτούν με ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στη Βουδαπέστη.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ από την Σουηδία. Βοηθοί του στη «μάχη» του Φαλήρου οι Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ και τέταρτος ο Φρέντρικ Κλίτε, άπαντες από τη χώρα της Σκανδιναβίας, ενώ στο VAR οι Γερμανοί, Μάρκο Φριτς και Σέρεν Στορκς.

LIVE η εξέλιξη του μεγάλου αγώνα για τα Play Offs του Conference League: