ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Streaming: Κλήρωση Champions League - Η ώρα του Ολυμπιακού (vid)

Live Streaming: Κλήρωση Champions League - Η ώρα του Ολυμπιακού (vid)
Παρακολουθήστε ζωντανά τη διαδικασία της κλήρωσης των ομίλων του Champions League
InTime

Κλήρωση Champions League: Παρακολουθήστε ζωντανά τη διαδικασία για την ανάδειξη των οκτώ γκρουπ στην οποία ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του Champions League. Οι 32 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μπαίνουν στην κληρωτίδα και θα σχηματιστούν τα οκτώ γκροπυ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι στη φάση των ομίλων του Champions League για 20ή φορά και περιμένουν με αγωνία να μάθουν τις τρεις ομάδες με τις οποίες θα τεθούν φέτος αντιμέτωποι.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD αλλά και από το κανάλι της Cosmote στο youtube.

Παρακολουθήστε ζωντανά τη διαδικασία

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Μετά και το τέλος των αγώνων της Τετάρτης (29/09) για τα play off του Champions League, ο Ολυμπιακός έμαθε και τους πιθανούς αντιπάλους του οριστικά. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο Γ’ γκρουπ δυναμικότητας μαζί με Ντιναμό Κιέβου, Σάλτσμπουργκ, Λειψία, Ίντερ, Λάτσιο, Κράσνονταρ και Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός, συνεπώς, δεν μπορεί να κληρωθεί με καμία από αυτές τις ομάδες… Αντίθετα, ειδικότερα στο πρώτο και στο δεύτερο γκρουπ, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες στα υπόλοιπα pot που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο του.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

Αξίζει να σημειωθεί πως από την UEFA έχει ήδη γίνει γνωστό και το πότε θα διεξαχθούν οι έξι αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Champions League. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου, ενώ η τελευταία αγωνιστική θα γίνει στις 8 και 9 Δεκεμβρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr