ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Η Ισπανία διέσυρε 6-0 τη Γερμανία - Τα highlights όλων των αγώνων (vids)

Nations League: Η Ισπανία διέσυρε 6-0 τη Γερμανία - Τα highlights όλων των αγώνων (vids)
AP Images

Απίθανο αποτέλεσμα, με την Ισπανία να επικρατεί 6-0 της Γερμανίας στην πιο βαριά ήττα των «πάντσερ» από το 1931.

«Τώρα καταλάβαμε πώς ένιωσαν οι Βραζιλιάνοι το 2014», ήταν η ατάκα του Γερμανού δημοσιογράφου που περιέγραψε τον αγώνα με την Ισπανία για το Nations League. Ενδεικτικό του πώς αισθάνονται όλοι στη Γερμανία μετά τον διασυρμό που βίωσε η εθνική ομάδα της χώρας στην Ισπανία, όπου ηττήθηκε 6-0 από τους «Φούριας Ρόχας».

Αυτή η ήττα ήταν η πιο μεγάλη που έχει υποστεί ποτέ η Εθνική Γερμανίας από το 1931 και την εντός έδρας ήττα από την Αυστρία με το ίδιο τελικό αποτέλεσμα! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ισπανούς, ήταν ο Φεράν Τόρες που έκανε χατ-τρικ, το πρώτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνουελ Νόιερ έγινε ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές για τους Γερμανούς (έφτασε τις 96), αλλά σίγουρα δεν θα θέλει να θυμάται τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού δέχθηκε έξι γκολ, αν όχι για πρώτη φορά σίγουρα σε μια από τις ελάχιστες βραδιές της καριέρας του.

Ιστορικός διασυρμός για τους Γερμανούς, πανηγυρικό βράδυ για την ΙσπανίαAP Images

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού στο 17’ ο Μοράτα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33’ ο Φεράν Τόρες έκανε το 2-0. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Ρόδρι στο 38’ και το πάρτι των Ισπανών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55’ και το 71’ ο Φεράν Τόρες έβαλε ακόμα δυο γκολ, ενώ στο 89’ ο Ογιαρθάμπαλ έβαλε το έκτο γκολ της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, εντυπωσιακό ματς έγινε στην Κροατία όπου η Πορτογαλία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να νικήσει 3-2 εκτός έδρας. Η Γαλλία επικράτησε 4-2 της Σουηδίας ενώ η Κύπρος γνώρισε βαριά ήττα 4-0 στο Μαυροβούνιο.

Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν έμειναν στο 0-0, ενώ Μάλτα και Νησιά Φερόε στο 1-1. Εντυπωσιακή η Λετονία, νίκησε 5-0 στην έδρα της αδύναμης Ανδόρας ενώ Γιβραλτάρ και Λιχτενστάιν έμειναν στο 1-1.

Τα highlights των αγώνων του Nations League

Μαυροβούνιο - Κύπρος 4-0

Γαλλία - Σουηδία 4-2

Κροατία - Πορτογαλία 2-3

Γιβραλτάρ - Λιχτενστάιν 1-1

Λουξεμβούργο - Αζερμπαϊτζάν 0-0

Ανδόρα - Λετονία 0-5

Μάλτα - Νησιά Φερόε 1-1

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ μάρκετ: Νέες αλλαγές - Ποια είδη θα πωλούνται κατ' εξαίρεση