ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: 9 βαθμούς σε 9 παιχνίδια είχε και πέρυσι, αλλά με άλλα παιχνίδια…

Παναθηναϊκός: 9 βαθμούς σε 9 παιχνίδια είχε και πέρυσι, αλλά με άλλα παιχνίδια…

Παναθηναϊκός: Την ίδια βαθμολογία με φέτος είχε και πέρυσι η ομάδα , αλλά υπάρχουν δύο διαφορές

Με 9 βαθμούς σε 9 παιχνίδια ο Παναθηναϊκός είναι δέκα βαθμούς πίσω από τον Αρη, που είναι ο βασικός διεκδικητής της τέταρτης θέσης, που οδηγεί στην Ευρώπη κάτα πάσα πιθανότητα και ο Αρης έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Την ίδια βαθμολογία είχε ο Παναθηναϊκός και πέρυσι, αλλά με δύο διαφορές. Η μία είναι, ότι ο Αρης δεν είχε κάνει αυτή την πορεία, ήταν πιο κοντά στον Παναθηναϊκό και η διαφορά ήταν μικρή. Η άλλη είναι, ότι η περσινή ομάδα είχε δείξει πράγματα στην προετοιμασία , είχε συνέλθει από το κακό ξεκίνημα και φαινόταν, ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που ήρθαν και στη συνέχεια.

Σε αυτό συμπληρώστε και το γεγονός, ότι πέρυσι στις εννέα πρώτες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός είχε πιο δύσκολο πρόγραμμα με εκτός έδρας παιχνίδια με Αρη, ΠΑΟΚ και εντός έδρας με Ολυμπιακό και ειδικά στα δύο τελευταία ντέρμπι στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Στο ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε ισοφαρίσει στο τέλος, αλλά έχασε και ένα πέναλτι και θα μπορούσε να κερδίσει , ενώ στην Τούμπα κέρδιζε 2-1 και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

Πέρυσι , λοιπόν, ο Παναθηναϊκός παρά τα άσχημα αποτελέσματα είχε κάνει από ένα σημείο και μετά καλές εμφανίσεις, ενώ φέτος αυτό έχει γίνει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και έχει αλλάξει δύο προπονητές μέχρι τώρα. Πέρυσι υπήρχε ο προπονητής για δεύτερο χρόνο στην ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο στο να επανέλθει η ομάδα και να κάνει στη συνέχεια μία πορεία , που την οδήγησε στην τέταρτη θέση, που αν γίνει και φέτος οδηγεί στην Ευρώπη...