ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Ζαγαρίτης κέρδισε τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ο Ζαγαρίτης κέρδισε τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Ο νεαρός μπακ έχει προλάβει να «κλέψει» την καρδιά του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι από τους προπονητές, που έχει αναδείξει αρκετούς νέους παίκτες στην καριέρα του και αυτό θέλει να κάνει και στον Παναθηναϊκό. Εχει δει ήδη κάποιους παίκτες στην πρώτη ομάδα, που προέρχονται από τις Ακαδημίες και τους δίνει ευκαιρίες και θα δώσει και άλλες.

Αυτός, που του έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης και η απόδοσή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μόνο τυχαία δεν ήταν. Πριν έρθει ο Μπόλονι ο Ζαγαρίτης δεν έπαιζε και ο Πογιάτος δεν τον είχε καν στην αποστολή σε κάποια παιχνίδια, παρότι δεν είχε άλλο κλασικό μπακ.

Από τις πρώτες ημέρες ο Μπόλονι ξεχώρισε τον Ζαγαρίτη , ο παίκτης είδε , ότι ο προπονητής τον πιστεύει και αυτό του έδωσε αυτοπεποίθηση. Και το είδαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό , όπου ο νεαρός μπακ ήταν ίσως και ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Μπόλονι μετά το ματς ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο να επισπεύσει τις διαδικασίες, για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του νεαρού μπακ, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει γίνει σοβαρή κουβέντα.

Απλά η ομάδα έχει ενημερώσει τον παίκτη πριν από καιρό, ότι θα του κάνει πρόταση. Και μετά από την επιθυμία του Μπόλονι αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα και τις συζητήσεις θα κάνει ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, που εκτός απροόπτου θα είναι ο Πιέρ Ντρεοσί.