ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Βιγιαφάνιες, επιστροφή Αϊτόρ και Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Βιγιαφάνιες, επιστροφή Αϊτόρ και Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό με πολλές απουσίες.

Η απουσία του Κουρμπέλη και του Χατζηγιοβάνη, λόγω ενοχλήσεων δίνει την ευκαιρία σήμερα στον Λάζλο Μπόλονι να χρησιμοποιήσει παίκτες, που είτε δεν έχει δει πολύ μέχρι τώρα, είτε δεν ήταν έτοιμοι, λόγω τραυματισμού.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ (15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι αποκτάει μεγαλύτερη σημασία, διότι θα παίξει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντίνος μέσος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε από το καλοκαίρι και μέσα από τα παιχνίδια προσπαθεί να βρει ρυθμό. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι, που θα παίξει από την αρχή και πιθανότατα στο 4-4-2 του Μπόλονι, θα παίξει αριστερά, με την εντολή να συγκλίνει προς τα μέσα.

Δεξιά θα παίξει ο Αϊτόρ, που δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Μπόλονι και ήρθε η ώρα να δείξει κάποια από τα στοιχεία, που τον συνόδευαν, όταν ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Το επιθετικό δίδυμο Καρλίτος, Μακέντα δεν φαίνεται να σπάει, ενώ στην άμυνα επανέρχεται ο Βέλεθ, που είναι καλά, αντί του Πούγγουρα, δίπλα στον Σένκεφελντ. Στα χαφ αντί του τραυματία Κουρμπέλη θα παίξει ο Αλεξανδρόπουλος, που πήγε καλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν μπήκε ως αλλαγή. Ο νεαρός μέσος θα παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Έτοιμος να «χτυπήσει» την Ελλάδα ο Ερντογάν