ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Σπάει τα κοντέρ, απίστευτη σύγκριση με την περσινή συγκομιδή (pics)

Άρης: Σπάει τα κοντέρ, απίστευτη σύγκριση με την περσινή συγκομιδή (pics)

Άρης: Οι Θεσσαλονικείς έχουν σχεδόν σε έναν γύρο 29 βαθμούς, ενώ πέρσι σε όλο το πρωτάθλημα είχαν 34!!!

Εξπρές Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν με εμφατικό τρόπο κι από το Ηράκλειο νικώντας άνετα τον ΟΦΗ με 3-0.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 29 βαθμούς και συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο. (Το κείμενο γράφτηκε πριν την αναμέτρηση των Πειραιωτών).

Ο Άρης, λοιπόν, κάνει πρωταθλητισμό και χωρίς να έχει ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο. Εκκρεμεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Σε περίπτωση που ο Άρης νικήσει την Ένωση, όποτε γίνει το ματς, τότε θα έχει 32 βαθμούς στους αγώνες του πρώτου γύρου.

Πόσους είχε πέρσι σε όλο το πρωτάθλημα; 34 βαθμούς!!! Πήρε 34 βαθμούς σε 26 παιχνίδια και φέτος έχει 29 σε 12! Αυτό και μόνο καταδεικνύει την τρομερή πορεία της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Αξίζει συγχαρητηρίων και ο έμπειρος τεχνικός και όλος ο οργανισμός, που πέρασε γρήγορα το σοκ από τον αποκλεισμό στο Europa League. Όχι ότι είχε εύκολο έργο να μπει στους ομίλους, αφού ήταν αδύναμος σε όλους τους γύρους, αλλά το να μένεις εκτός με μονό ματς στο σπίτι σου από την Κόλος Κοβαλίβκα, είναι αναμφίβολα ένα σοκ.

Στο +15!!!

Ο Άρης απομάκρυνε με το καλημέρα τον Μίκαελ Ένινγκ (αφού είχε νικήσει 3-1 εντός τη Λαμία με καρδιοχτύπι) και πήρε τον Μάντζιο, αφού στο νικηφόρο ματς με τον Βόλο εκτός έδρας, έκατσε στον πάγκο ο Τερζής. Ο Μάντζιος ξεκίνησε με ισοπαλία 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης». Έκτοτε, σε εννέα ματς με τον Μάντζιο στον πάγκο ο απολογισμός είναι επτά νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Το 2-2 με τον Ατρόμητο κι ενώ ο Άρης έχανε 2-0 και έπαιζε με δέκα παίκτες.

Στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει ο Άρης με αντιπάλους που έπαιξε και πέρσι κι αναφερόμαστε και στην ίδια έδρα, είναι στο +15! Τρομακτική διαφορά. Δεν υπολογίζουμε τους Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους οποίους δεν έπαιξε πέρσι και φέτος πήρε τέσσερις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα που είναι ίδια με πέρσι, είναι οι νίκες εντός με ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, η ήττα εντός από τον Ολυμπιακό και η ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Κι εκείνη με σκορ 2-2. Στα άλλα έξι ματς, πέρσι ο Άρης δεν νίκησε και φέτος είχε νίκες.

Τη σεζόν 2018-19 έφερε ισοπαλίες εκτός με Παναθηναϊκό και ΑΕΛ και φέτος νίκησε. Συν τέσσερις βαθμοί. Έφερε «Χ» εντός με τη Λαμία και φέτος νίκησε. Ακόμα δύο βαθμοί. Ηττήθηκε επίσης στο Ηράκλειο, στον Βόλο και στο Αγρίνιο και φέτος νίκησε. Συν εννέα βαθμοί. Σύνολο 15!

Δείτε τα αποτελέσματα

ΑΓΩΝΑΣ

2019-20

2020-21

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΘ.

Άρης-Λαμία

1-1

3-1

+2

Βόλος-Άρης

1-0

0-1

+3

Παναθηναϊκός-Άρης

0-0

0-1

+2

ΑΕΛ-Άρης

0-0

0-3

+2

Άρης-Αστέρας Τρίπολης

2-1

1-0

0

Παναιτωλικός-Άρης

2-0

0-1

+3

Άρης-Ολυμπιακός

1-2

1-2

0

Ατρόμητος-Άρης

2-2

2-2

0

Άρης-ΠΑΟΚ

4-2

1-0

0

ΟΦΗ-Άρης

3-1

0-3

+3

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Προσοχή! Έτσι μεταδίδεται με ομιλία ή αναπνοή σε εσωτερικούς χώρους - Οι καθαριστές αέρα