ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ετοιμος ο Διούδης μετά την διακοπή

Παναθηναϊκός: Ετοιμος ο Διούδης μετά την διακοπή

Παναθηναϊκός: Δεν είναι ανησυχητικές οι ενοχλήσεις, που έχει στην μέση ο Σωκράτης Διούδης.

Οι έντονοι πόνοι στην μέση στέρησαν από τον Σωκράτη Διούδη την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την τελευταία στιγμή. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε ενοχλήσεις στην μέση στην διάρκεια της εβδομάδας, τις τελευταίες ημέρες πριν το ντέρμπι ήταν καλά, αλλά στην προθέρμανση λύγισε από τους πόνους και τελικά δεν έπαιξε.

Ο Διούδης κατά καιρούς έχει ενοχλήσεις στην μέση, αλλά με την κατάλληλη θεραπεία τις ξεπερνάει. Και αυτή την φορά το ίδιο θα γίνει. Η ξεκούραση λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και του ρεπό, που έχει δώσει ο Μπόλονι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, θα βοηθήσει τον παίκτη να γίνει καλά.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μετά την επιστροφή από την άδεια των Χριστουγέννων ο Διούδης θα είναι καλά και θα τεθεί στην διάθεση του Μπόλονι, για το παιχνίδι με το Αστέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου στις 3 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει ανησυχία, ότι ο Διούδης θα απουσιάσει για καιρό από τα παιχνίδια και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην τελική απόφαση στον Παναθηναϊκό, για το αν θα αποκτηθεί ή όχι τερματοφύλακας τον Γενάρη.

Και αυτό με δεδομένο, ότι ο Διούδης κάνει μία καλή χρονιά και από πίσω έχει δύο νεαρούς τερματοφύλακες, τον Ξενόπουλο και τον Χριστογεώργο, που δείχνουν ότι μπορεί να βασιστεί η ομάδα πάνω τους.

Τον Ξενόπουλο τον είδαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι στάθηκε καλά. Το θέμα και με τους δύο είναι, ότι λήγουν τα συμβόλαιά τους και δεν υπάρχει εξέλιξη με την ανανέωσή τους. Εχουν γίνει κάποιες επαφές, χωρίς αποτέλεσμα, οπότε το πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί τερματοφύλακας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πρωταθλήτρια» η Αττική με 242 νέα - Ο χάρτης της διασποράς των μολύνσεων