ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Περιμένει τους ηγέτες του να βγουν μπροστά (pics)

Παναθηναϊκός: Περιμένει τους ηγέτες του να βγουν μπροστά (pics)

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» στον δεύτερο γύρο πρέπει να πάρουν το 100% από παίκτες που είναι κομβικοί και οι οποίοι στον πρώτο γύρο δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Ο Παναθηναϊκός στον πρώτο γύρο πήρε 18 βαθμούς σε 13 ματς. Φυσικά και η συγκομιδή είναι κακή.

Το «τριφύλλι» δηλαδή από τους 39 βαθμούς πέταξε τους 21. Η ομάδα κινήθηκε στην μετριότητα και ατομικά και ο κάθε παίκτης ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος ήταν σταθερά καλός και έθελξε με την απόδοσή του.

Υπάρχουν έμπειροι, κομβικοί παίκτες με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τα δεδομένα του συλλόγου την περασμένη τριετία, οι οποίοι ασφαλώς δεν έδωσαν αυτό που μπορούν. Στον δεύτερο γύρο είναι δεδομένο ότι πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, ώστε να μπορέσει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού ο Παναθηναϊκός και να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διότι αν μπει στα πλέι οφ (δεν γίνεται να μείνει εκτός εξάδας, παρά το γεγονός ότι δεν πείθει σε ματς κυρίως με μικρομεσαίους αντιπάλους), με την διαφορά που υπάρχει τώρα, δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση. Η απόσταση από τον πρώτο είναι 14 βαθμοί και από τον τέταρτο έξι. Και όλοι όσοι είναι από πάνω του, έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Ας δούμε από ποιους παίκτες περιμένει το μάξιμουμ, ο Παναθηναϊκός...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!