ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Με οδηγούς τους παλιούς! (pics)

ΠΑΣ Γιάννινα: Με οδηγούς τους παλιούς! (pics)

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι Ηπειρώτες έχουν τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι ομάδες που ανεβαίνουν από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη, συνηθίζουν να κάνουν πολλές αλλαγές για να ανέβουν επίπεδο, όπως απαιτείται και να είναι πιο ανταγωνιστικές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μεταγραφές, αλλά στον πρώτο γύρο τουλάχιστον στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους παλιούς. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, στην ενδεκάδα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τον περισσότερα χρόνο συμμετοχής, οι επτά είναι παλιοί. Έπαιξε και στη Football League.

Το πρωτάθλημα, παράλληλα, τελείωσε τον Μάρτιο και οι Ηπειρώτες, μέχρι τον πρώτο αγώνα με τον Άρη εκτός έδρας, είχαν έξι και πλέον μήνες χωρίς επίσημο ματς. Κι όμως η εικόνα της ομάδας, ήταν πολύ καλή στον πρώτο γύρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε καλές εντυπώσεις, ο Αργύρης Γιαννίκης φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά, αφού η ομάδα του παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και ίσως μία εξήγηση είναι ότι στηρίζεται στον κορμό που είχε στη χαμηλότερη κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν είναι και το πιο απλό παίκτες που έπαιζαν σε μικρότερη κατηγορία, να ανταποκρίνονται τόσο καλά και να δένουν με τους νέους, προκειμένου να βγαίνει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής είναι οι τερματοφύλακας Λευτέρης Χουτεσιώτης. Και δεύτερος ένας νέος, ο Μάρβιν Πέερσμαν. Από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, είναι ακόμα ο Σάλιακας (πέμπτος), Εραμούσπε (έβδομος) και στην ενδέκατη θέση είναι ο Κάργας, ο οποίος ήταν και τη σεζόν 2018-19 στην ομάδα.

Ας δούμε την ενδεκάδα με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (στα στατιστικά της Super League υπολογίζονται και οι καθυστερήσεις):

ΌΝΟΜΑ

ΑΓ.

Λ.ΣΥΜ.

Χουτεσιώτης

13

1250

Πέερσμαν

13

1.250

Παμλίδης

13

1.101

Παντελάκης

12

1.091

Σάλιακας

12

1.001

Σιόντης

12

968

Ερμούσπε

11

928

Κάστρο

10

819

Μπατίστ

11

766

Ελευθεριάδης

11

760

Κάργας

9

727

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!