ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: Η αναμονή του… σοκ και τα σενάρια!

Μέσι: Η αναμονή του… σοκ και τα σενάρια!

Μέσι: Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι που έχει γίνει γνωστό πως έκανε σοκαριστική αποκάλυψη!

Ο δημοσιογράφος, Ζόρντι Έβολε, πήρε συνέντευξη απ’ τον Λιονέλ Μέσι. Αυτή θα προβληθεί την 3η μέρα του 2021, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου δηλαδή. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, έχει γίνει γνωστό πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που θα σοκάρει! Το σοκ ήδη υπάρχει στους φίλους της Μπαρτσελόνα, που προσπαθούν να αναλύσουν και να βρουν τι αφορά η συγκεκριμένη αποκάλυψη!

Τα σενάρια ήδη είναι πάρα πολλά. Επικρατέστερα όλων είναι αυτά που έχουν να κάνουν με την πιθανότητα να αποκαλύπτει ποιο θα είναι το μέλλον του απ’ το καλοκαίρι και μετά. Το σημείο-κλειδί γι’ αυτή την υπόθεση, είναι η ημερομηνία προβολής της συνέντευξης. Την 3η Ιανουαρίου δηλαδή, όταν και πλέον θα έχει δικαίωμα ο Αργεντινός να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι, καθώς μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του!

Ήδη λοιπόν ο… τρόμος των φίλων της Μπαρτσελόνα, έχει να κάνει με το αν ο Μέσι θα μιλήσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αναφέροντας κάποια ομάδα που δε θα είναι η δική τους!

Βέβαια, ακόμη κι έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί… σοκαριστική η αποκάλυψη του Μέσι. Από το περασμένο καλοκαίρι ήδη έγινε κατανοητό σε όλους στη Βαρκελώνη και ανά τον πλανήτη, πως ο έμπειρος σούπερ σταρ είναι πιθανό να αποχωρήσει μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Θα είναι σοκ, όμως, αν πει ο αριστεροπόδαρος άσος πως επιστρέφει στην Αργεντινή! Κάτι που ως θεωρία στηρίζεται κυρίως στο γεγονός πως δείχνει… ξεζουμισμένος ψυχικά, σα να μη χαίρεται πλέον το ποδόσφαιρο.

Η ίδια θεωρία, φέρνει κι ένα ακόμη πιο ακραίο σενάριο για το σοκ: Το να λέει ο Λιονέλ Μέσι πως στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Όλα αυτά, βέβαια, είναι απλά σενάρια. Τα οποία προκύπτουν μέσω της «τρέλας» του κόσμου να ερμηνεύσει το τι θα ακολουθήσει. Ίσως, όμως, απλά να είναι μια καλή διαφήμιση του δημοσιογράφου που «πλασάρει» ως σοκαριστική αποκάλυψη κάτι που ίσως να συνέβη στο παρελθόν.

Διότι αν το δει κανείς «ψυχρά», σε μια συνέντευξη που ήδη έχει δοθεί και είναι γνωστό αυτό, στο ενδεχόμενο που ο Μέσι ανακοινώνει για παράδειγμα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, θα είναι κόντρα στους κανόνες καθώς θα έχει συμφωνήσει πριν τον Ιανουάριο (μετράει η ημερομηνία που παραχώρησε τη συνέντευξη και όχι η προβολή της). Οπότε το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι πάντες, είναι απλά να περιμένουν την 3η Ιανουαρίου…