ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει το τέλος για μέλος της χρυσής ομάδας (pics)

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει το τέλος για μέλος της χρυσής ομάδας (pics)

ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο» συνεχίζουν να εφαρμόζουν τακτική ανανέωσης και μείωσης του μπάτζετ και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, πλέον, δεν δείχνει να έχει θέση στην ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016. Ελεύθερος από την Καϊσερίσπορ.

Ο Ολλανδός μέσος είχε κατακτήσει ένα κύπελλο Ολλανδίας στην καριέρα του με τη Φέγενορντ. Στον ΠΑΟΚ έδεσε αμέσως κι έγινε βασικό στέλεχος της χρυσής ομάδας, που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα.

Αλλά φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν πολύ κοντά στην μετακόμιση στην αραβική χερσόνησο, ωστόσο, τελευταία στιγμή δεν προχώρησε το θέμα και παρέμεινε στον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ με την έναρξη της σεζόν φάνηκε ότι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα.

Αυτό δεν άλλαξε ούτε με την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Μπίσεσβαρ έχει συμβόλαιο έως το 2022. Με τα παλιά δεδομένα, αφού ανανέωσε την άνοιξη του 2019, λίγο πριν το νταμπλ. Σε λιγότερο από τρεις μήνες, στις 8/3/21 θα κλείσει τα 33 του χρόνια.

Την τρέχουσα σεζόν έχει παίξει σε δέκα ματς. Ένα ως αλλαγή στα προκριματικά του Champions League στον εκτός έδρας αγώνα με την Κράσνονταρ. Τέσσερα στον όμιλο του Europa League, αλλά μόλις ένα βασικός και συνολικά 77 λεπτά. Στο πρωτάθλημα επίσης έχει αγωνιστεί στα 5 από τα 12 παιχνίδια και μόλις στα δύο βασικός.

Το τέλος εποχής πλησιάζει. Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει την αποχώρησή του. Το θέμα είναι πως θα φύγει; Θα πάρει αποζημίωση και θα φύγει ως ελεύθερος; Θα δοθεί δανεικός; Το συμβόλαιό του που φέρεται να είναι μεταξύ 600.000-700.000 ευρώ είναι υψηλό για να το καλύψει μία ομάδα στην πατρίδα του, που ενδεχομένως θέλει να γυρίσει.

Μόνο στην αραβική χερσόνησο ή την Τουρκία, όπου έχει παίξει ίσως να βρει καλά χρήματα. Το σίγουρο είναι ότι μέλλον στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Στην ομάδα που είναι τέσσερα και πλέον χρόνια κι έχει δώσει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του.

Στη Φέγενορντ, όπου ξεκίνησε την καριέρα του μέτρησε 108 ματς, 11 γκολ και 22 ασίστ. Στην Καισερίσπορ 130 αγώνες, 19 γκολ και 24 ασίστ. Στον «Δικέφαλο», όπου τελευταία φορά έπαιξε στις 3/12/20 στον αγώνα με την Ομόνοια στην Κύπρο (στο πρωτάθλημα τελευταία συμμετοχή ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 25/11/20) έχει σταματήσει στα 166 ματς, με 25 γκολ και 32 ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ τον σημάδεψε και ο ίδιος πρόσφερε. Τη σεζόν του νταμπλ ήταν από τους πλέον κομβικούς. Αλλά όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν 30χρονη μέσα στο σπίτι της - Ήταν ερωμένη πολιτικού!