ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δουλεύει και στα ρεπό του ο Εμμανουηλίδης!

Παναθηναϊκός: Δουλεύει και στα ρεπό του ο Εμμανουηλίδης!

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε κόντρα στην ΑΕΛ και έδειξε, ότι ο Παναθηναϊκός τον έχει αδικήσει.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πριν τρία χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό. Ξεχώριζε στα τμήματα υποδομής και όλοι έλεγαν, για ένα μεγάλο ταλέντο, που θα έχει φοβερή εξέλιξη. Τρία χρόνια μετά η εξέλιξη δεν φαίνεται, αφού ο παίκτης δεν έχει βρει θέση στον Παναθηναϊκό, παρότι πέρυσι είχε πάει δανεικός και στον Πανιώνιο και γύρισε με στόχο να του δώσει ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός επιθετικός μπήκε αλλαγή με την ΑΕΛ σκόραρε, πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο, αλλά το γκολ που έβαλε έδειξε τη σχέση, που έχει με τα δίχτυα. Αυτό είναι και το μεγάλο αβαντάζ του Εμμανουηλίδη σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Εχει το γκολ και αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Παράλληλα είναι και δουλευταράς. Το καλοκαίρι που μας πέρασε δούλεψε πολύ το σώμα του και πήρε όγκο. Καθημερινά δουλεύει έξτρα. Σήμερα η ομάδα είχε ρεπό, αλλά ο Εμμανουηλίδης πήγε στο Κορωπί και έκανε έξτρα προπόνηση. Διότι ξέρει, ότι αν δεν δουλέψει έξτρα δεν θα πετύχει στην καριέρα του.

Το θέμα είναι ότι παρά το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΛ δύσκολα θα αλλάξει κάτι και μέσα στον Γενάρη θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός φορ θέλει να παίζει πιο συχνά στον Παναθηναϊκό δεν γίνεται αυτό και θα επιλέξει να πάει σε μία ομάδα στο εξωτερικό, που θα του δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν έχει δεχτεί από την Τουρκία επίσημη πρόσκληση για διερευνητικές