ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ έχει ενθουσιάσει τον Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ έχει ενθουσιάσει τον Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι έχει να λέει ότι οι πιο έμπειροι παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο. Ο Βέλεθ αποτελεί μία από τις εξαιρέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο σερί νίκες και έχει πάρει μία βαθιά ανάσα για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ο Μπόλονι όμως τονίζει συνέχεια, ότι θα πρέπει οι πιο έμπειροι παίκτες να κάνουν την διαφορά, να βγουν μπροστά να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να παρασύρουν μαζί τους νεότερους συμπαίκτες τους.

Μία από τις εξαιρέσεις αποτελεί ο Φραν Βέλεθ, που έχει ενθουσιάσει τον Μπόλονι με την κατάθεση ψυχής που κάνει σε κάθε παιχνίδι, αν και παίζει σε μία θέση που δεν την ήξερε. Ο Μπόλονι έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Βέλεθ στην θέση του αμυντικού μέσου και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει σε αυτή τη θέση και στη συνέχεια, αφού αργεί η επιστροφή του Κουρμπέλη. Φυσικά τη χρησιμοποίηση του Βέλεθ στον άξονα την πιστώνεται ο Μπόλονι, αφού βρήκε μία πολύ καλή λύση στο πρόσωπο ενός παίκτη, που η θέση του είναι στόπερ.

Με την παρουσία του Βέλεθ σε ρόλο εξαριού ο Μπόλονι θωρακίζει και την άμυνα του και προσφέρει έξτρα βοήθεια σε Σένκεφελντ και Πούγγουρα, ενώ η ομάδα είναι και πιο δυνατή στα στημένα, είτε στα επιθετικά είτε στα αμυντικά.

Ο Βέλεθ είναι από τους λίγους ξένους που βρήκε ο Μπόλονι στην ομάδα και τον έχουν κερδίσει με την παρουσία τους στο γήπεδο και στηρίζει πολλά πάνω του και στο παιχνίδι με τον Αρη την ερχόμενη Κυριακή, όπου ο Ισπανός αμυντικός θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες - Πατέρας έφαγε σφαίρες για τον γιο του