ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρο» ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη – Η ώρα και το κανάλι (photos)

Άρης – ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρο» ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη – Η ώρα και το κανάλι (photos)

ΆρηςΑΕΚ: Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με εξ αναβολής ντέρμπι στη Super League που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη (13/1), ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1, ενώ σήμερα (14/1) ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ σε ακόμα ένα ντέρμπι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση αλλά έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία τρία ματς της.

Από την άλλη, η «Ένωση» μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, ωστόσο η αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» αποτελεί το πρώτο δυνατό τεστ.

Νωρίτερα, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη εξάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση και δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή.

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση Ατρόμητος - Λαμία θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD, ενώ το Άρης - ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1HD.

Το Newsbomb.gr θα έχει live εξέλιξη με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ των αναμετρήσεων, ενώ μπορείτε να σχολιάσετε την εξέλιξη των αγώνων μέσα από τα Live Chat του Onsports.gr.

Η βαθμολογια

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και παγετός