ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο Χασάν - «Μου είχαν πει να μην κάνω καμία άσκηση» (video)

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο Χασάν - «Μου είχαν πει να μην κάνω καμία άσκηση» (video)

Ολυμπιακός: Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο 27χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στη δύσκολο περίοδο που πέρασε. Μάλιστα, όπως τόνισε οι φιατροί του είχαν απαγορεύσει να κάνει οποιοδήποτε είδος άθλησης, ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA...

Για τις δυσκολίες που είχε και την επιστροφή του: «Πραγματικά δεν ήταν εύκολο. Ήμουν έξω για σχεδόν δύο μήνες. Μου είχαν πει οι γιατροί να μην κάνω καμία είδους άθληση και άσκηση. Ούτε καν στο σπίτι μου. Χρειαζόμουν χρόνο. Όταν γύρισα τρεις μέρες πριν την ΑΕΚ είπα στον προπονητή μου πως είμαι έτοιμος. Η θέλησή μου και το κίνητρό μου με βοηθούν πολύ. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα».

Για το ενδιαφέρον του κόσμου και τη συνέχεια: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Τα μηνύματα συμπαράστασης και η ανησυχία του κόσμου με έκαναν χαρούμενο. Ήμουν σίγουρος πως θα επιστρέψω. Κανείς δεν περιμένει κάτι τέτοιο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή. Πρέπει να είμαστε ευγνώμωνες για την κάθε μέρα που ζούμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε ο Αδαμόπουλος από την Ομοσπονδία μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου