ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Σίγουροι στη FIFA - Μουντιάλ με γεμάτα γήπεδα!

Κορονοϊός: Σίγουροι στη FIFA - Μουντιάλ με γεμάτα γήπεδα!

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε ότι το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ θα διεξαχθεί σε γεμάτα γήπεδα.

Σε λίγο καιρό συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού κι η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα απαλλαγούμε από αυτόν.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα μοιάζει κάτι αρκετά μακρινό, ωστόσο ο «ισχυρός» άντρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας εξέφρασε την πίστη του ότι το ερχόμενο Μουντιάλ δεν θα διεξαχθεί απλά με την παρουσία ορισμένων φιλάθλων αλλά σε γεμάτα γήπεδα!

Ο Ινφαντίνο εξέφρασε τη συγκεκριμένη άποψη σε τηλεδιάσκεψη στη Γενεύη, όπου ξεκαθάρισε επίσης ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι στις ομάδες προτεραιότητας για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο εμφανίστηκε σίγουρος ότι το Μουντιάλ του 2022 θα γίνει σε γεμάτα γήπεδαkhaleejtimes.com

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι ένα απίστευτο Μουντιάλ, θα έχει την ίδια μαγεία και θα ενώσει τον κόσμο. Θα επιστρέψουμε εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε» τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: «Ο κορονοϊός θα έχει νικηθεί μέχρι τότε. Εάν σε δύο χρόνια δεν θα βρισκόμαστε εκεί, τότε το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο»

Στη συνέχεια ανάφερε: «Πιστεύω ακράδαντα πως θα γίνει ένα υπέροχο τουρνουά, μαγικό θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Θα ενώσει τον κόσμο, θα το ευχαριστηθούν όλοι, όλοι μας. Πρέπει και να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμαστε, εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε, με γεμάτα γήπεδα».

Όσο για το εμβόλιο, είπε: «Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ανήκουν σε ομάδες προτεραιότητας για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Η προτεραιότητα των εμβολίων είναι βέβαια για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο και όχι για τους υγιείς εργαζόμενους. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μας. Δεν σκέφτομαι, ούτε σκεφτόμαστε ότι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε τέτοιου είδους διαδικασία»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολικό lockdown στην Αττική: Πιο κοντά από ποτέ - Οι εισηγήσεις των ειδικών

Ροή Ειδήσεων