ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Διούδη έχασε στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Διούδη έχασε στην Τούμπα

Μία φορά αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια τη φετινή περίοδο.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Διούδης βγήκε για ζέσταμα, αλλά εκεί αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και τελικά αγωνίστηκε ο Ξενόπουλος, που στάθηκε καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1. Αυτή ήταν η μοναδική φορά, που ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον Διούδη και έχασε.

Αύριο στα Γιάννενα για δεύτερη φορά ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αυτό είναι ματς Κυπέλλου, αλλά για τον Παναθηναϊκό έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θέλει να προχωρήσει στον θεσμό και θα επιδιώξει από το αυριανό παιχνίδι να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα του δώσει πολλές πιθανότητες στη ρεβάνς με τον ΠΑΣ που θα γίνει σε ένα μήνα.

Η απώλεια του Διούδη είναι σημαντική, πρώτον διότι δεν υπάρχει ισάξιος τερματοφύλακας από πίσω και δεύτερον, διότι ο Διούδης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και το 2021 δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ μόλις στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μέχρι το παιχνίδι αυτό είχε ένα σερί αγώνων ο Διούδης χωρίς να δεχθεί γκολ.

Οι ενοχλήσεις του Ελληνα τερματοφύλακα είναι συχνές στην μέση, απλά κάποιες στιγμές γίνονται πιο έντονες και για αυτό δεν αγωνίζεται. Είναι ένα θέμα αυτό, που το ξέρουν στον Παναθηναϊκό, και το καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα έρθει ξένος τερματοφύλακας που θα μπορεί να παίζει βασικός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.496 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 17 νεκροί σε 24 ώρες, στους 284 οι διασωληνωμένοι