ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζόλης: Δεν υπάρχει τιμή στο ταλέντο!

Τζόλης: Δεν υπάρχει τιμή στο ταλέντο!

Τζόλης: Ο νεαρός μπορεί εύκολα να γίνει το μεγαλύτερο… χρυσορυχείο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στις 30 Ιανουαρίου έκλεισε τα 19 του χρόνια. Δεν έχει συμπληρώσει καλά-καλά ένα χρόνο επαγγελματικής καριέρας. Δεν έχει μπορέσει μέχρι τώρα να αγωνιστεί ποτέ μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, καθώς από τότε που ενεργοποιήθηκε ισχύουν οι περιορισμοί του κορονοϊού και κατά συνέπεια τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι χωρίς καμία αμφιβολία η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικότερο. Δημιουργικός, εκτελεστής, με στοιχεία που σπάνια συναντά κανείς σε παίκτη που προέρχεται απ’ την ποδοσφαιρική σχολή της χώρας μας. Η ευχέρεια με την οποία σκοράρει, η άνεση με την οποία βρίσκει αντίπαλη εστία από κάθε σημείο, η συνέπεια και η σταθερότητα που έχει σε αυτή την ηλικία, είναι η απόλυτη απόδειξη ενός τεράστιου ταλέντου που ξεπερνά φυσικά τα Ελληνικά σύνορα.

Την εποχή που οι ατζέντες των σκάουτερ είναι γεμάτες με κάθε λεπτομέρεια για τέτοιου είδους ταλέντα, θα ήταν ουτοπικό ο ΠΑΟΚ να θεωρεί πως δε θα υπάρξουν βλέμματα πάνω στον Χρήστο Τζόλη! Ο 19χρονος ήδη προσελκύει ενδιαφέρον κι αυτό δεδομένα θα συνεχιστεί με όλο και περισσότερα χρήματα, όλο και μεγαλύτερη ένταση, όλο και συχνότερη… ενόχληση.

Τα 8.000.000 της Κλαμπ Μπριζ, συν τον Κρμέντσικ, μοιάζουν με λίγα. Συνολικά μια συμφωνία στα 13.000.000 ευρώ, αν συνυπολογίσει κανείς και την αξία του Τσέχου στράικερ. Κι όμως, αυτό το μεγάλο ποσό, φαντάζει ελάχιστο για την προοπτική, τα στοιχεία, τη φιλοδοξία που υπάρχει για τον Χρήστο Τζόλη!

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ δε θα μπορέσει να τον κρατήσει για χρόνια. Τέτοια ταλέντα, στις θέσεις που αγωνίζεται, με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, δεν περνούν απαρατήρητα σε καμία περίπτωση. Ο… χορός των εκατομμυρίων θα είναι μεγάλος και το μεγάλο ερώτημα είναι που μπορεί να φτάσει το ποσό που θα προσφέρουν ξένοι σύλλογοι για τον 19χρονο.

Μια γενική απάντηση είναι πως ο Τζόλης με άνεση κιόλας θα μπορέσει να γίνει η ακριβότερη πώληση Ελληνικής ομάδας αναφορικά με ποδοσφαιριστή που προέρχεται απ’ τα… σπλάχνα της και βρίσκεται σε τέτοια ηλικία. Όμως ακόμη κι αυτό ίσως είναι συντηρητική πρόβλεψη!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν