ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σ’ αυτή τη θέση θα γίνει μία από τις πρώτες μεταγραφές (photos)

ΠΑΟΚ: Σ’ αυτή τη θέση θα γίνει μία από τις πρώτες μεταγραφές (photos)

ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο» αυτή τη φορά θα κινηθούν αποφασιστικά για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη έλυσε τη συνεργασία του με τον Ροντρίγκο Ρέι.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ ήταν τρίτος στη σειρά και ο «Δικέφαλος» τον άφησε ελεύθερο για να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει μείνει με τους Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη και τον νεαρό Ταλιχμανίδη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ωστόσο, τόσο την περασμένη σεζόν, όσο και φέτος, το διάστημα που αγωνίστηκε, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο ματς με τον Ολυμπιακό έκανε ένα μεγάλο λάθος, που κόστισε το γκολ της ισοφάρισης κι έκτοτε ο Πάμπλο Γκαρσία εμπιστεύεται τον Ζίβκοβιτς.

Τόσο ο Έλληνας τερματοφύλακας, όσο και ο Σέρβος είναι καλοί, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καλύτερο. Μία ηγετική φυσιογνωμία, έναν ικανότατο γκολκίπερ, ο οποίος θα εμπνέει σιγουριά. Γι’ αυτό και στόχος του «Δικεφάλου» είναι το ερχόμενο καλοκαίρι ν’ αποκτηθεί τερματοφύλακας. Για την ακρίβεια, είναι στις προτεραιότητές του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτηθεί παίκτης στη θέση 1.

Οι δύο τερματοφύλακες, παράλληλα, έχουν συμβόλαιο έως το 2022. Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πουλήσει έναν εκ των δύο με τον Πασχαλάκη να είναι ασφαλώς ο επικρατέστερος. Έχει δεχθεί κι ο ίδιος έντονη κριτική και ενδεχομένως να κληθεί σε λίγους μήνες ν’ αποχωρήσει από την Τούμπα. Έχει επίσης μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Ζίβκοβιτς, αφού ανανέωσε λίγους μήνες πριν την κατάκτηση του νταμπλ.

Στόχος να εξοικονομηθούν χρήματα και να δοθούν σε έναν έμπειρο τερματοφύλακα. Οι ομάδες, άλλωστε, σε έναν μεγάλο βαθμό χτίζονται από τη συγκεκριμένη θέση. Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, το έχουν πάρει απόφαση κι από τις πρώτες αφίξεις που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι, θα είναι για την εστία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί τη νέα περίοδο στη θέση του τερματοφύλακα με τον παίκτη που θα έρθει, πιθανότατα εναλλακτική θα είναι ο Ζίβκοβιτς και τρίτος ο Ταλιχμανίδης, εκτός κι αν υπάρχει κάποιος άλλος νεαρός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το στοίχημα του Πάσχα και τα σενάρια για σχολεία, καταστήματα, εστίαση