ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος στη Βραζιλία: Συνελήφθη ο Μπαρμπόσα – Ήταν σε παράνομη αίθουσα τυχερών παιχνιδιών

Σάλος στη Βραζιλία: Συνελήφθη ο Μπαρμπόσα – Ήταν σε παράνομη αίθουσα τυχερών παιχνιδιών

Βραζιλία: Στη σύλληψη του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα προχώρησε η αστυνομία του Σάο Πάολο σήμερα το πρωί (14/3) κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε παράνομη αίθουσα τυχερών παιχνιδιών, όπου βρίσκονταν 200 άτομα.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο κρύφτηκε κάτω από ένα τραπέζι για να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά εντοπίστηκε γρήγορα από τους αστυνομικούς, εντός του κτιρίου, το οποίο ήταν γεμάτο από τραπέζια πόκερ και ζάρια.

Ο Μπαρμπόσα, ο οποίος είναι γνωστός ως «Gabigol», αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

«Λάβαμε πληροφορίες για ένα πάρτι» δήλωσε ο αντιδήμαρχος του Σάο Πάολο, Ρικάρντο Νούνες στο "Reuters" και πρόσθεσε: «Όταν φτάσαμε εδώ, βρήκαμε ότι εκτός από έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων, πάνω από 200 άτομα σε ένα δωμάτιο χωρίς αερισμό, υπήρχε ένα καζίνο, το οποίο είναι παράνομο. Υπήρχαν επίσης μερικές διασημότητες, ανάμεσα στους οποίους ήταν κι ο Μπαρμπόσα».

Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Ίντερ και της Μπενφίκα ήταν ένας από τους τουλάχιστον 20 ανθρώπους που συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία έγινε φυσικά εν μέσω «lockdown».

Μάλιστα, εδώ και μια εβδομάδα τα περιοριστικά μέτρα είναι ακόμα πιο αυστηρά στο Σάο Πάολο, καθώς οι θάνατοι από κορονοϊό έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ. Όπως αναφέρει το Reuters, περισσότεροι από 270.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στη Βραζιλία, 12.000 μόνο την τελευταία εβδομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Κοσμοσυρροή στη Βαρβάκειο για την Καθαρά Δευτέρα - Οι τιμές των Σαρακοστιανών