ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Τσέλσι – Γκολ και φάσεις (videos+photos)

Champions League

Champions League: Στο Λονδίνο θα κριθεί η πρόκριση στον μεγάλο τελικό για Ρεάλ και Τσέλσι μετά το 1-1 της Μαδρίτης.

Σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, Ρεάλ και Τσέλσι είχαν πρώτα την προσοχή τους στην αντιμετώπιση του αντιπάλου κι όχι στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Οι «μπλε» ήταν αυτοί που είχαν πιο... πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλο γκολ. Τελικά, η ομάδα του Τούχελ κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο (2-2-0) κόντρα στη «βασίλισσα» και να πάρει έτσι ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της.

Σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς της Ρεάλ, έριχνε... καρέκλες παρ' όλα αυτά ο ρυθμός στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός, με την Τσέλσι να είναι καλύτερη εκμεταλλευόμενη τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Πριν το γκολ του Πούλισικ, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Βέρνερ. Η Ρεάλ, βέβαια, είχε Μπενζεμά, ο οποίος αφού αρχικά προειδοποίησε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια πέτυχε ένα τρομερό γκολ, για να ισοφαρίσει σε 1-1! Μάλιστα, με το συγκεκριμένο τέρμα έφτασε τα 71 στη διοργάνωση κι έπιασε τον Ραούλ στην τέταρτη θέση της ιστορικής λίστας των σκόρερ.

Με τον αγωνιστικό χώρο να έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύς, ο ρυθμός έπεσε φυσιολογικά στο δεύτερο μέρος. Οι αλλαγές του Τούχελ βοήθησαν την Τσέλσι, η οποία ανέβασε την απόδοση της κι έδειχνε διάθεση να ψάξει ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο οι καλές φάσεις ήταν λίγες και φυσιολογικά θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Κουρτουά νίκησε τον Βέρνερ σε απίθανη φάση!

ΓΚΟΛ 0-1

Στο δοκάρι το απίθανο σουτ του Μπενζεμά!

ΓΚΟΛ 1-1

Σε ακόμα ένα ματς της Ρεάλ στη Μαδρίτη έριχνε... καρέκλες!

Οι ενδεκάδες

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης
Η ενδεκάδα της Τσέλσι

Pre Game

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ «προικίζουν» την Ελλάδα: Ελικόπτερα, τεθωρακισμένα και... F-35 - Νέο χτύπημα στον Ερντογάν