ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστικός Μπακασέτας: «Είναι στιγμή να κλάψουμε για την Ελλάδα, να ζητήσουμε συγγνώμη»

Φωτιές
AP Images

Φωτιά Τώρα: Ο Τάσος Μπακασέτας δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό ποστ στα social media, με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα, αλλά και την Τουρκία, όπου αγωνίζεται.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Τραμπζονσπόρ συγκινεί με όσα αναφέρει, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τη φύση και την επόμενη γενιά.

Ο Μπακασέτας τόνισε επίσης ότι: «είναι στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ν' αλλάξουμε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...»

bakasetas.jpg
«Είναι στιγμή να ζητήσουμε συγνώμη στη φύση, στα ζώα και στις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν χωρίς δικαίωμα επιλογής»In Time

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram...

«Είναι στιγμή να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και ν' αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί χωρίς απλά και δίχως σκέψη να το μεταβιβάζουμε μέσα στο γενικότερο ανάθεμα.

Είναι στιγμή να σκεφτούμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε και να φροντίσουμε να συμβάλλουμε ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι στιγμή να ζητήσουμε συγνώμη στη φύση, στα ζώα και στις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν χωρίς δικαίωμα επιλογής.

Είναι στιγμή ν' αναγνωρίσουμε τις πραγματικές αξίες, τους καθημερινούς ήρωες, τ' αληθινά πρότυπα ζωής κι όχι τα όμορφα περιτυλίγματα.

Είναι στιγμή να κλάψουμε για την Ελλάδα, την Τουρκία και τον υπόλοιπο κόσμο που καίγεται. Να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές.

Μα βασικά είναι στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ν' αλλάξουμε.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές λεπτό προς λεπτό