ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολλανδία: Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει τα γήπεδα! – Οργισμένη απάντηση των συλλόγων

Ολλανδία
AP Images

Ολλανδία: Το ενδεχόμενο να κλείσει τα γήπεδα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων εξετάζει η κυβέρνηση της χώρας, με τους συλλόγους να αντιδρούν έντονα.

Συγκεκριμένα, πρόθεση των κυβερνόντων είναι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, οι αναμετρήσεις να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη σκέψη έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της χώρας. Μάλιστα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κι οι επαγγελματικές λίγκες, εξέδωσαν μια κοινή δήλωση, η οποία είναι ιδιαίτερα «σκληρή».

Αναλυτικά...

«Με μεγάλη απογοήτευση πληροφορηθήκαμε τα πιθανά νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό να βλέπουμε ότι η κυβέρνηση προφανώς δεν εξετάζει τις πηγές της μόλυνσης. Αυτές δεν βρίσκονται στα γήπεδα, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη πολιτική φτώχεια, οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν.

Έχουμε επενδύσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να κάνουμε τα πάντα προστατευμένα από τον κορωνοϊό για τους θεατές. Εκατοντάδες αγώνες έγιναν με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες κοινό και κανένας αγώνας δεν οδήγησε σε σοβαρές μολύνσεις από κορωνοϊό.

Αυτό επιβεβαιώνεται από επίσημα ιατρικά στοιχεία. Συνεργαστήκαμε πλήρως με τα εργαστήρια πεδίου για τις δοκιμές του τεστ κορωνοϊού. Ελέγξαμε σχολαστικά όλους τους οπαδούς στις εισόδους και έτσι λειτούργησε χωρίς προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για νέες απάτες μέσω POS – Πώς «έφαγαν» χρήματα από 73χρονο στην Κυψέλη

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Παράθυρο» για αλλαγές ως προς τη λήξη του από τον Θεμιστοκλέους