ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αισιόδοξος ο Γιαννίκης αλλά «πρέπει να είμαστε σοβαροί» - Όσα είπε ο Μισελέν

Αργύρης Γιαννίκης
Intime

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο προπονητής της «Ένωσης», Αργύρης Γιαννίκης εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει του ντέρμπι της Αθήνας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις που έκανε στην CosmoteTV εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, ωστόσο υπογράμμισε ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν τη νίκη κόντρα στο «τριφύλλι».

Όσα είπε ο Έλληνας προπονητής πριν το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

«Είναι ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης εναντίον του Παναθηναϊκού. Είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Το παρελθόν είναι παρελθόν, δεν το αλλάζουμε. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτό που κάνουμε τώρα. Η εξέλιξή μας πάνω στο παιχνίδι. Βλέπουμε θετικά στοιχεία, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ στα Γιάννινα και τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια στα Γιάννινα, καθώς μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Η ανατροπή ήταν ψυχικά δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι έχουμε κάποιο μέταλλο, ότι κτίζουμε κάποιο μέταλλο. Ήταν μια νίκη που μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δουλεύει με τον προπονητή του από το καλοκαίρι. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τώρα όμως έρχεται από ένα σερί νικών. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βγάλουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ΑΕΚ επί των ημερών του: «Έχουμε πολύ μεγάλη διαδρομή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ως τώρα με τους παίκτες μου κι από αυτά που έχουν εμπεδώσει μέχρι τώρα. Αλλά είμαστε σε έναν μεγάλο αγώνα δρόμου. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα, σωματικά ποδοσφαιρικά και τακτικά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας».

Μισελέν: «Με αυτοπεποίθηση και ενέργεια»

Ο Κλεμάν Μισελέν στις δηλώσεις που έκανε στην CosmoteTV, ανέφερε ότι η ΑΕΚ θα παίξει με αυτοπεποίθηση κι ενέργεια. Αναλυτικά όσα είπε...

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα στοιχεία που χρειάζεται η ΑΕΚ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι. Οπότε, θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση με πολλή ενέργεια. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, είναι σημαντικό για εμάς. Η ομάδα είναι καλά, με αρκετή αυτοπεποίθηση και παιχνίδι με παιχνίδι, παίζουμε καλά. Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση με τη μπάλα όλοι οι παίκτες. Για εμένα είναι ένα καλό παιχνίδι για το οποίο είμαστε έτοιμοι».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ στα ντέρμπι: «Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα ντέρμπι γιατί επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό. Όχι σε όσα προηγήθηκαν. Για εμένα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, είναι το μόνο που σκεφτόμαστε. Δουλέψαμε πολύ, με αυτοπεποίθηση, ξανά και ξανά. Επικεντρωνόμαστε μόνο στην ΑΕΚ, όχι στον Παναθηναϊκό, όχι στο πρωτάθλημα. Μόνο στο παιχνίδι».

Η ώρα και το κανάλι

Το ντέρμπι της Αθήνας, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (5/12) στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Σαρτζετάκη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Λαϊκού»

H νέα ταυτότητα στο κινητό μας: Βιβλιάριο υγείας, δίπλωμα οδήγησης, και ταυτοποίηση σε μία εφαρμογή

Λουκία Πιστιόλα: Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να είμαι στην κηδεία (vid)