Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ποιοι θα βρεθούν στις εξέδρες - Η διαδικασία για τους 1000 «τυχερούς»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία θα μπορέσουν να δουν από κοντά το ντέρμπι «αιωνίων» την ερχόμενη Κυριακή (16/1).
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime
1'

Το υπουργείο Υγείας γνωστοποίησε ότι, κατόπιν σχετικής εισήγησης της επιστημονικής επιτροπής, παρατείνονται τα ήδη υφιστάμενα μέτρα κατά μια εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι στα γήπεδα η πληρότητα εμβολιασμένων θεατών είναι έως το 10% της χωρητικότητάς τους, με πλαφόν θεατών τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Κάπως έτσι και τα ματς της 19ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν με τα συγκεκριμένα δεδομένα.

Ήταν ήδη γνωστό ότι μέχρι 1000 θεατές θα μπορέσουν να δουν από κοντά το κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Η διαδικασία θα γίνει από το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster.gr και με σειρά προτεραιότητας αποκλειστικά σε κατόχους διαρκείας, όπως δηλαδή είχε συμβεί και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Άρη.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με τις προσκλήσεις που θα υπάρξουν για τους 1000 «τυχερούς». Ο τρόπος με τον οποίο θα επιλεγούν, θα γίνει γνωστός την Πέμπτη (13/1), καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τρομάζουν οι αριθμοί! 43.386 κρούσματα σε παιδιά - Στα ύψη η θετικότητα

Φονική κακοκαιρία «Διομήδης»: Δεύτερος νεκρός στην Καρδίτσα - Χτυπήθηκε από ρεύμα

Αγωνία για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή