ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ισοπαλία στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, νίκη Ευρώπης ο Παναθηναϊκός - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι «Δικεφάλων», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, μετά το τελικό 1-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν το «τρίποντο» που τόσο πολύ ήθελαν στη μάχη της Ευρώπης. Παράλληλα, συνεχίστηκε κι η αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στον «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος έμεινε αήττητος για 13ο ματς κόντρα στην «Ένωση», σε όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τσόλακ, εκμεταλλευόμενοι το λάθος του Τσούμπερ, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και το «τρίποντο» στο 83', αλλά η μπάλα μετά το πλασέ του Ολιβέιρα χτύπησε στο δοκάρι.

Διαιτητής: Γκιόργκι Καμπάκοφ (Βούλγαρος)
Κίτρινες: Μιτρίτσα, Σάστρε - Koνέ (στον πάγκο), Ρότα, Χατζισαφί, Κριχόβιακ, Μίτογλου, Τζαβέλας, Αμραμπάτ
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (68' Λύρατζης), Βαρέλα (46' Ινγκασον), Μιχάι, Σάστρε, Σοάρες (74' Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ, Μιτρίτσα (82' Ακπομ), Α. Ζίβκοβιτς και Τσόλακ (82' Ολιβέϊρα).
ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86' Φρανσόν), Γκαρσία, Τσούμπερ και Άμραμπατ (92' Ανσαριφάρντ).

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για Ευρώπη!

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση και του Άρη, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την επιστροφή του στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» με γκολ του Σένκεφελντ νίκησαν 1-0 κι ανέβηκαν στην τρίτη θέση, κρατώντας την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παρέμεινε έτσι αήττητη στα playoffs, την ώρα που οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν μετά από τέσσερα ματς, πληρώνοντας και το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 44ο λεπτό (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καμαρά).

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Κίτρινες: Ρούμπεν, Χουάνκαρ - Αμπ. Καμαρά, Φαμπιάνο
Αποβολές: 44’ Αμπ. Καμαρά (2η κίτρινη)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες (81’ Κουρμπέλης), Παλάσιος (81’ Βιτάλ), Γκατσίνοβιτς (30’ λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (89’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (89’ Καρλίτος).
ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (84’ Σούντγκρεν), Σάσα (31’ λ. τρ. Ιτούρμπε), Ματίγια, Ντουκουρέ (62’ Εντιαγιέ), Μαντσίνι (84’ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα (62’ Πάλμα), Αμπ. Καμαρά.

Γλίτωσε ο Ολυμπιακός με «buzzer beater» του Λόπες

Ο ΠΑΣ πήγε για δεύτερο σερί ματς να «κόψει» βαθμούς από τον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία λέξη την είπε ο Ρόνι Λόπες. Ο Βραζιλιάνος με τρομερό σουτ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε το «τρίποντο» στους «ερυθρόλευκους» με 3-2! Νωρίτερα, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε κάνει τρομερό comeback, καθώς είχε μετατρέψει το 2-0 σε 2-2 κι ήταν έτοιμη να φύγει με τον βαθμό από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Κίτρινες: Μπουχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Λόπες - Σάλιακας, Πίρσμαν, Στάνκο, Οικονομόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο (83΄ Τικίνιο), Μπουχαλάκης (56΄ Μ. Καμαρά), Εμβιλά (83΄ Κούντε), Μασούρας (73΄ Λόπες), Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες (83΄ Βαλμπουενά)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος (38΄ Σάλιακας), Στάνκο, Καραχάλιος, Σνάιντερ (85΄ Οικονομόπουλος), Γκαρντάβσκι, Ντομίνγκεθ (62΄ Λώλης), Περέα

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1

Super League
Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ - ΑΕΚslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0

Super League
Ο σκόρερ του Παναθηναϊκός - Άρηςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Αποστόλης Τερζής (Άρης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2

Super League
Οι σκόρερ του Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

Basket League: Νίκησε με σούπερ Μέικον ο Παναθηναϊκός - Τα highlights κι η βαθμολογία