ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τα τελευταία νέα πριν τον «τελικό» Άρης – ΑΕΚ - Η ώρα και το κανάλι

Άρης - ΑΕΚ
Intime

Super League: Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα πριν από το ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ που θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα playoffs.

Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς παίζουν το Σάββατο (13/5) στο «Κλ. Βικελίδης», Άρης και ΑΕΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κι η «Ένωση» θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Υπάρχει και σενάριο που μπορούν κι οι δύο να παίξουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χάσει και τα δύο ματς που έχει κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Το Άρης – ΑΕΚ είναι το μοναδικό της αγωνιστικής που αξιολογήθηκε από την ΚΕΔ ότι είναι απαραίτητος ο ορισμός ξένου διαιτητή. Αυτός θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν από τη Σκωτία.

Άρης: Χωρίς Σάσα και Γκάνεα

Ο Λούκας Σάσα έμεινε εκτός αποστολής για τον Άρη, ενώ ο Χερμάν Μπούργος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Γκάνεα και Εντιαγέ. Εκτός για διάφορους λόγους είναι κι οι Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαΐροβιτς και Λούμορ.

H αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην αποστολή

Με τον Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός επιθετικός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, μετά τη θλάση που υπέστη στον προσαγωγό κι ενδεχομένως να κληθεί να βοηθήσει, μπαίνοντας ως αλλαγή για κάποια λεπτά. Επίσης, ο «Τσίνο» θα τιμηθεί από τη δομή «ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ» για την αντίδρασή του στη δολοφονία του 19χρονου φίλου των «κίτρινων».

Η ώρα και το κανάλι

Ο «τελικός» για την Ευρώπη, Άρης – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Super League: «Άλωσε» το Φάληρο ο Παναθηναϊκός, «αγκάλιασε» την Ευρώπη - Βαθμολογία και highlights