ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρία Σάκκαρη: Συνάντησε τον θρυλικό, Τζιανλουίτζι Μπουφόν – «Όπως το κάνει ο Τζίτζι»

Μαρία Σάκκαρη Τζιανλουίτζι Μπουφόν
IG: @parmacalcio1913

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον ποδοσφαιρικό θρύλο, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Πάρμα, όπου συμμετέχει στο τουρνουά της πόλης κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον μύθο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια αγαπάει το ποδόσφαιρο και θαυμάζει τον Ιταλό, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία. Το πρωί της Τρίτης (27/9) η Σάκκαρη βρέθηκε στα γραφεία της Πάρμα και συναντήθηκε με τον Τζίτζι Μπουφόν, με τον οποίο αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις.

«Σε ξέρω. Σε είδα χθες. Παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10», ήταν τα λόγια του Μπουφόν, με τη Σάκκαρη να του απαντάει με χιούμορ ότι: «Κι εγώ σε ξέρω!»

Στη συνέχεια, ο Ιταλός γκολκίπερ, της είπε: «Παίζω τένις ορισμένες φορές και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ», με τη Σάκκαρη να του αποκαλύπτει ότι: «Ο προπονητής μου, Τομ Χιλ, μου λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν».

Η Σάκκαρη έκανε δώρο στον Μπουφόν μια ρακέτα, ενώ από την πλευρά του ο θρυλικός Ιταλός της δώρισε μία φανέλα του. Επίσης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε και με τον Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος παίζει στην Πάρμα, αλλά και με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Φάμπιο Πέκια.

Μαρία Σάκκαρη, Βασίλης Ζαγαρίτης
Η Μαρία Σάκκαρη, μαζί με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή της Πάρμα, Βασίλη ΖαγαρίτηIG: @parmacalcio1913

Σχετικές ειδήσεις