ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Επίσημη η μετακίνηση του Κούτσια στη Chicago Fire

ΠΑΟΚ
chicagofirefc.com

Μεταγραφές: ΠΑΟΚ και Chicago Fire επισημοποίησαν τη συμφωνία τους για τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Ο 19χρονος επιθετικός υπέγραψε με την ομάδα των ΗΠΑ μέχρι τον Νοέμβριο του 2026, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του συνολικά 3.200.000 δολάρια, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνονται και κάποια έξτρα μπόνους που αφορούν ατομικά και συλλογικά επιτεύγματα.

Ο Κούτσιας μέτρησε 12 συμμετοχές με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ την τρέχουσα σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Βόλο, ο όπου πέτυχε πέντε γκολ σε 23 ματς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στο Σικάγο και το MLS»!

Η ανακοίνωση της Chicago Fire

«Η Chicago Fire FC ανακοίνωσε σήμερα ότι το κλαμπ απέκτησε τον 19χρονο Έλληνα επιθετικό Γεώργιο Κουτσιά από τον ΠΑΟΚ. Ο Κούτσιας θα καταλάβει θέση πρωτοβουλίας U-22 και θέση διεθνούς ρόστερ. Το συμβόλαιό του με τους Fire θα διαρκέσει μέχρι τη σεζόν 2026 με οψιόν του κλαμπ για το 2027. Σύμφωνα με την πολιτική του κλαμπ και του MLS, οι πρόσθετοι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν».

«Ο Γεώργιος είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης με τη δυνατότητα να συνεισφέρει άμεσα στην πρώτη γραμμή μας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Chicago Fire FC Georg Heitz και πρόσθεσε: «Σε μόλις 19 ετών, έχει εμπειρία σε ένα ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε διεθνές επίπεδο νέων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Γεώργιο στο Σικάγο».

Σχετικές ειδήσεις