ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινός θρύλος προτρέπει τον Μέσι: «Καλύτερα να μείνει στην Παρί»!

Αργεντινός θρύλος προτρέπει τον Μέσι: «Καλύτερα να μείνει στην Παρί»!

Ο Μάριο Κέμπες παραχώρησε συνέντευξη και εξέφρασε την άποψη πως είναι προτιμότερο ο Λιονέλ Μέσι να μείνει στη Γαλλία απ’ το να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να μάθει την απόφαση του Λιονέλ Μέσι αναφορικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Τις τελευταίες μέρες έχουν… φουντώσει οι φήμες για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου βρέθηκε με την οικογένειά του πρόσφατα, έχοντας μαζί πολλές βαλίτσες, ενώ δείπνησε και με τον Μπούσκετς. Γεγονός που «φούντωσε» τις φήμες.

Πάντως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να εγκρίνει και η λίγκα μια τέτοια μεταγραφή, μια και οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν να είναι υπό επιτήρηση ουσιαστικά. Οπότε και το ενδεχόμενο παραμονής στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν πρέπει να αποκλειστεί για τον Αργεντινό.

Αυτό θα ήθελε κι ο Μάριο Κέμπες! Ο παλαίμαχος σταρ της Αργεντινής και μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης κατάκτησης Παγκοσμίου Κυπέλλου για την «αλμπισελέστε» το 1978, παραχώρησε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο θέμα του Μέσι. Όπως τόνισε λοιπόν, σκεπτόμενος ως Αργεντινός, θα προτιμούσε να τον δει να μένει στην Γαλλία, καθώς το επίπεδο του εκεί πρωταθλήματος θα του δίνει την ευκαιρία να είναι πιο «φρέσκος» στα ματς της Εθνικής του ομάδας.

«Είμαι εγωιστής και σκέφτομαι ως Αργεντινός την Εθνική ομάδα. Αφήστε τον να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν λοιπόν. Σωματικά και πνευματικά είναι πιθανότερο να έρχεται πιο… φρέσκος αν παίζει στη Γαλλία, παρά αν βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά ο «Ματαντόρ».