ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Στο Πανθεσσαλικό θα γίνουν αγώνες χόκεϊ»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Το σίριαλ για την έδρα του τελικού, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ συνεχίζεται, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο φαντάζει αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί, αν και τα δεδομένα είναι διαφορετικά σύμφωνα με τον Δημοσθένη Κιουπτσίδη.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών αποκάλυψε ότι η ελληνική ομοσπονδία έλαβε απάντηση ότι θα διεξαχθούν αγώνες χόκεϊ επί χόρτου!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιουπτσίδης

«Για το Πανθεσσαλικό λάβαμε μία απάντηση επίσημα ως Ομοσπονδία ότι θα διεξαχθούν αγώνες χόκεϊ επί χόρτου. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική να συζητάμε.

Εάν τεθεί θέμα Πανθεσσαλικού εγώ δεν μπορώ να το ψηφίσω. Αφού δεν μας θέλουν δεν θέλουμε και εμείς. Ο τελικός θα γίνει. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για το εξωτερικό. Θα αποφασιστεί»

Την Παρασκευή (12/5) η απόφαση

Η ΕΠΟ είχε ενημερώσει την Τρίτη (9/5) ότι η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (12/5). Ως εκ τούτου, λοιπόν, αν δεν υπάρξει νέα αναβολή, θα γνωρίζουμε αύριο που θα γίνει ο τελικός, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις