ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ έκλεψαν όπλο από αστυνομικό και απείλησαν να τη σκοτώσουν

Αργεντινή Ρίβερ Πλέιτ
Twitter: @la100fm

Αργεντινή: Συγκλονιστικές εικόνες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με την Ντεφένσα.

Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 25ο λεπτό, καθώς ένας οπαδός έπεσε από το πάνω διάζωμα του «Μονουμεντάλ» κι έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν γίνει γνωστά, με την Αστυνομία να ερευνά το ενδεχόμενο να τον έσπρωξε κάποιος άλλος οπαδός. Στο μεταξύ, επιβεβαίωσε ότι το θύμα ονομαζόταν Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο κι ήταν 53 ετών.

Είχε πάει στο γήπεδο με μια παρέα φίλων της και τη 15χρονη κόρη του, που την ώρα του μοιραίου αποτελέσματος εκείνη ήταν μακριά του. Αφού τον αναζήτησαν πολλές φορές και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά, ανακάλυψαν ότι ήταν αυτός που είχε τη μοιραία πτώση, όταν έγινε ενημέρωση από τα μεγάφωνα για τα ρούχα του θύματος.

Μετά το πρόωρο φινάλε της αναμέτρησης οπαδοί διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς και τρεις εξ αυτών φέρεται να άρπαξαν το όπλο μιας εξ αυτών. Η κατάσταση, μάλιστα, πήγε να ξεφύγει, καθώς οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ απειλούσαν να σκοτώσουν τη γυναίκα. Παρά το ψυχολογικό σοκ, η Μαρία Καστίγιο κατάφερε να τους πάρει το όπλο, αναγκάζοντας τους να τραπούν σε φυγή, με τις αρχές να τους αναζητούν.

Σχετικές ειδήσεις