ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τζούρισιτς απ’ τη Σαμπντόρια – Θέμα χρόνου η ανακοίνωσή του

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τζούρισιτς απ’ τη Σαμπντόρια – Θέμα χρόνου η ανακοίνωσή του

Η ομάδα της Γένοβας επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας με τον Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών για 2 χρόνια απ’ τον Παναθηναϊκό.

Η είδηση του τέλους της συνεργασίας του Φίλιπ Τζούρισιτς με τη Σαμπντόρια, είναι γεγονός. Με κάθε επισημότητα η ομάδα της Γένοβας ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος του συμβολαίου του Σέρβου, μέσω της ιστοσελίδας της.

«Η Σαμπντόρια ανακοινώνει πως τερματίστηκε το συμβόλαιο που αφορούσε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Φίλιπ Τζούρισιτς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αυτόματα ανοίγει ο δρόμος για την ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή απ’ τον Παναθηναϊκό. Ο Τζούρισιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι» για διετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει τους «πράσινους» στην προσπάθειά τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πλέον, είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησής του απ’ τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αυστρία όπου από την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως και όλοι οι διεθνείς, παίρνει κάποιες μέρες παραπάνω ξεκούρασης, καθώς μόλις μέχρι χθες είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του.