ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν κρατάει κακία σε όσους τον έβρισαν ο Μέσι

Δεν κρατάει κακία σε όσους τον έβρισαν ο Μέσι

Φεύγοντας απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεχάσει ήδη όσους τον αποδοκίμασαν και τον έβρισαν, κρατώντας μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις.

Το πέρασμά του απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν μόνο επιτυχημένο δεν ήταν. Ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε την πρώτη του σεζόν μετά τον αποκλεισμό απ’ το Champions League. Όταν συνέβη το ίδιο στη δεύτερη περίοδό του στους Γάλλους, συνέβη το ίδιο αλλά με εντονότερο τρόπο.

Έφτασαν στο σημείο να του βρίζουν τη μητέρα με συνθήματα. Παράλληλα, ακόμη και στο τελευταίο του ματς, φίλαθλοι της Παρί τον αποδοκίμασαν. Ο Αργεντινός, πάντως, δεν τους κρατάει κακία. Το ξέχασε ήδη, το θεωρεί κάτι που πέρασε και αφορούσε μια μικρή μερίδα του κόσμου των Παριζιάνων.

Αυτό δήλωσε ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι πλέον:

«Στην αρχή ήταν υπέροχα. Έλαβα πολλή ενθάρρυνση. Αλλά μετά ο κόσμος άρχισε να με αντιμετωπίζει διαφορετικά, όχι όλοι αλλά ένα μέρος του κόσμου στο Παρίσι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η πλειοψηφία μου φέρθηκε καλά, όπως στην αρχή. Έγινε όμως ένα διάλειμμα με ένα καλό μέρος του παριζιάνικου κοινού. Φυσικά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, τίποτα περισσότερο. Αλλά αυτά είναι πράγματα που έχουν ήδη συμβεί και με τον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ. Είναι ο τρόπος τους. Τέλος πάντων, θυμάμαι όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν, όπως ήταν στην αρχή. Τίποτα περισσότερο, τα υπόλοιπα είναι αστείο».