ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια | Επιδρομή Κροατών πριν το ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (vids)

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια | Επιδρομή Κροατών πριν το ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (vids)
Intime News

Με ένταση και σοβαρά επεισόδια ξεκίνησε το… pregame του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Η UEFA έδωσε ξεκάθαρη εντολή να μην υπάρξει μετακίνηση οπαδών στα δύο ματς, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε Κροάτες οπαδούς να βρεθούν με το «έτσι θέλω» στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περίπου 200 οπαδοί της Ντιναμό έκαναν οδικώς το ταξίδι από την κροατική πρωτεύουσα και αργά το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι έφτασαν μέχρι την πλατεία του αετού και τραμπούκισαν όσους βρέθηκαν εκεί εκείνη την ώρα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά επεισόδια και τουλάχιστον έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επίσης, οι χούλιγκαν προκάλεσαν φθορές σε σπίτια και καταστήματα, ενώ προσπάθησαν να μπουν ακόμα και μέσα στην «OPAP Arena», αλλά ευτυχώς οι πόρτες ήταν κλειστές.

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ τόσο ο ατσάλινος αετός, όσο και το γήπεδο δεν έχουν υποστεί κάποια ζημιά. Μετά από αρκετή ώρα υπήρξε η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών, με τους οπαδούς της Ντινάμο να φεύγουν προς τη στάση του Ηλεκτρικού στον Περισσό.

Σχετικές ειδήσεις