ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είπε και πάλι «όχι» ο Εμπαπέ – Οριστική ρήξη με Παρί Σεν Ζερμέν

Είπε και πάλι «όχι» ο Εμπαπέ – Οριστική ρήξη με Παρί Σεν Ζερμέν

Νέα πρόταση με αύξηση αποδοχών για νέο συμβόλαιο, την απέρριψε ο Κιλιάν Εμπαπέ και ουσιαστικά δε θα αγωνιστεί ποτέ ξανά με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι σχέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ, μοιάζουν με γυαλί που δεν ράγισε απλά αλλά έσπασε οριστικά. Ο Γαλλικός σύλλογος όπως ανέφερε το RMC, έκανε μια ακόμη προσπάθεια για να πείσει τον σούπερ σταρ να παραμείνει εκεί υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα η πρόταση που έγινε απ’ το σύλλογο στην πλευρά του παίκτη, ήταν με αυξημένες αποδοχές και όρο πως μπορεί να φύγει το καλοκαίρι του 2024 αν φέρει πρόταση ύψους 200 εκ. ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά, δε συζητήθηκε καν απ’ τους εκπροσώπους του Εμπαπέ που αρνήθηκαν αμέσως.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει καμία διάθεση γεφυρώματος του χάσματος, οπότε οδηγούμαστε στο να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Παρί ο ποδοσφαιριστής. Όπως φαίνεται είτε θα πάρει μεταγραφή άμεσα αν κάποια ομάδα ικανοποιήσει την Παρί, είτε θα παραμείνει ανενεργός στη γαλλική πρωτεύουσα, εισπράττοντας το συμβόλαιό του για να μην αγωνίζεται ένα χρόνο.