ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έστειλε την Πορτογαλία στο Euro 2024, σημειώνοντας ακόμα ένα ρεκόρ

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
EPA/JOSE COELHO

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο «CR7» με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο Πορτογαλία – Σλοβακία, για τα προκριματικά του Euro 2024, σημείωσε ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Πορτογαλίας στο 3-2 επί της Σλοβακίας.

Οι Ίβηρες με το «τρίποντο» που πήραν εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Euro 2024. Παράλληλα, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, σημείωσε άλλο ένα ρεκόρ!

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 73 διεθνή τέρματα, μετά τα 30 χρόνια του. Σύμφωνα με τα στατιστικά του ποδοσφαίρου κανένας παίκτης από Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία, Σουηδία, Κροατία, Δανία, Ουρουγουάη, Κολομβία, Χιλή, Μεξικό, ΗΠΑ, Αίγυπτο, Γκάνα κι άλλες 176 χώρες δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο μετά τη συμπλήρωση του 30ου έτους της ηλικίας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει πλέον 857 γκολ στην καριέρα του κι έχει μπροστά την πρόκληση που του έθεσε ο πρόεδρος της Πόρτο, Χόρχε Νούνο Πίντο. Να φτάσει τα 1.000 γκολ…

«Θα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά έχει να κάνει με τη νοοτροπία μου και το κίνητρό μου. Εάν, σωματικά, τα πόδια μου... ανταποκρίνονται, θα δούμε τι θα συμβεί. Για να φθάσεις στο 1.000, πρέπει πρώτα να φθάσεις στο 900. Και νομίζω ότι θα φθάσω εκεί. Για τα υπόλοιπα, θα δούμε. Είναι πολύς ο δρόμος για τα 1.000 γκολ», δήλωσε ο «CR7».

Σχετικές ειδήσεις