ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Προσφεύγει στο CAS για ανατροπή της τιμωρίας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Προσφεύγει στο CAS για ανατροπή της τιμωρίας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν παρατά την υπόθεση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες θα καταθέσει στο CAS την προσφυγή κατά της απόφασης για διακοπή του αγώνα εις βάρος του.

Ο Ολυμπιακός θα ασκήσει το δικαίωμα της έφεσης στον τελευταίο βαθμό, που είναι το διεθνές αθλητικό δικαστήριο (CAS) για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που το πρωτοβάθμιο όργανο και η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσαν το Τριφύλλι για τη διακοπή του αγώνα στο Καραϊσκάκη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, οι Ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν την τύχη τους και σε τρίτο βαθμό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται εντός του επόμενου διημέρου να καταθέσει την προσφυγή της στο CAS, όπου και αναμένεται να υποστηρίξει εκ νέου πως δεν προκλήθηκε από δική της υπαιτιότητα η διακοπή στο ντέρμπι «αιωνίων», ζητώντας παράλληλα να συνεχιστεί το παιχνίδι από το λεπτό που διεκόπη.

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες έχουν τιμωρηθεί με μηδενισμό του αγώνα (0-3), αφαίρεση 1 βαθμού αλλά και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, πέραν του προστίμου που τους επιβλήθηκε.