ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπαπέ: «Αξίζω τα λεφτά που παίρνω, δεν τα έκλεψα από κανέναν»

Εμπαπέ: «Αξίζω τα λεφτά που παίρνω, δεν τα έκλεψα από κανέναν»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε, παραδέχτηκε πως κερδίζει περίπου 100 εκατ. ευρώ ετησίως απ’ το ποδόσφαιρο.

Μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «Envoyé Spécial» του France 2, παραχώρησε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Θα προβληθεί το βράδυ, όμως ήδη έγιναν γνωστές οι περισσότερες απαντήσεις του Γάλλου σούπερ σταρ. Μεταξύ αυτών δεν υπήρξε καμία αναφορά στο μέλλον του, παρά μόνο η παραδοχή του πως η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να μάθει το συντομότερο την απόφασή του.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πόσο θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, τον ρατσισμό που βίωσε, την τεράστια απογοήτευσή του μετά την ήττα απ’ την Αργεντινή στο Μουντιάλ του Κατάρ. Παράλληλα μίλησε για τους γονείς του, αλλά και το πώς τα πηγαίνει με τα λεφτά.

Έδειξε να είναι ήρεμος τύπος, λέγοντας χαρακτηριστικά για το τι του αρέσει να κάνει:

«Να πάω να φάω ήσυχα σε μια μπρασερί, να βγω έξω, να βγω με φίλους, να πάω σε πάρτι χωρίς να με δει κανένας. Το επόμενο πρωί, ένα καλό πρωινό στον ήλιο σε μια βεράντα. Απλά πράγματα στη ζωή».

Ο Εμπαπέ παραδέχτηκε πως τα εισοδήματά του είναι περίπου 100 εκατ. ευρώ ετησίως! Τονίζοντας μάλιστα πως δεν… τα κλέβει από κανέναν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς... Στα 12 μου πίστευα ότι υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο. Αξίζω τα χρήματα που κερδίζω. Δεν τα έκλεψα από κανέναν. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.