ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: «Απέδρασε» στο 94' με Καρέλη και «βλέπει» ημιτελικό (vid)

Κύπελλο Ελλάδας, ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: «Απέδρασε» στο 94' με Καρέλη και «βλέπει» ημιτελικό (vid)

Σπουδαία νίκη στην Κρήτη με 2-1 επί του ΟΦΗ πανηγύρισε ο Παναιτωλικός κι έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα γκολ του Νίκου Καρέλη σε αντεπίθεση στο 94ο λεπτό έδωσε στον Παναιτωλικό σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και παράλληλα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενόψει της ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (31/1, 17:00) στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν είχε την μπάλα στα πόδια της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά ήταν πολύ πιο ουσιαστική κι απειλητική στις αντεπιθέσεις.

Άνοιξε το σκορ με τον Ζοάο Πέντρο από ασίστ του Ντουάρτε και παρότι ισοφαρίστηκε στο 47’ από τον Μπάκιτς και πιέστηκε στο τελευταία δεκάλεπτο του αγώνα, έφυγε με τη νίκη από το Ηράκλειο χάρη στο γκολ του Καρέλη.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών):

Κίτρινες: 86’ Τοράλ

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Βούρος (59’ λ.τρ. Λάρσον), Λαμπρόπουλος, Μπρέσαν, Θοράρινσον, Μεγιάδο (46’ Γκλάζερ), Γκαγιέγος, Αποστολάκης (46’ Τοράλ), Μοσκέρα (72’ Μπακού), Μπάκιτς, Ντίκο (46’ Λουίζ Φελίπε).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάγιτς, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Τσιγγάρας (69’ Μπακάκης), Μπουζούκης (42’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (69’ Τορεχόν), Ντίας (69’ Σενγκέλια), Ζοάο Πέντρο (77’ Καρέλης).