ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Άρης-Νίκη Βόλου 3-0: Έκλεισε... καθυστερημένα από σήμερα το εισιτήριο για τους «4»

Κύπελλο Ελλάδας, Άρης-Νίκη Βόλου 3-0: Έκλεισε... καθυστερημένα από σήμερα το εισιτήριο για τους «4»

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο Άρης επικράτησε 3-0 της Νίκης Βόλου και «καθάρισε» από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση για ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93' και 96') επικράτησε εν τέλει με 3-0, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά από σήμερα το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τον τερματοφύλακα, Θανάση Γκαραβέλη να κάνει εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα της Super League 2 αντιστάθηκε για 90 λεπτά, αλλά λυγισε στο τέλος.

Πρωταγωνιστής για τον Άρη ήταν ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που πέτυχε δύο γκολ (61', 90'+3'), ενώ το σκορ πρόκρισης διαμόρφωσε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ (90'+6').

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Ντουκουρέ, Οντουμπάτζο, Βερστράτε - Κυριακίδης, Πολίτης, Νά'α, Ριμπέιρο.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (46' Οντουμπάτζο), Ντουκουρέ (46' Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57' Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46' Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (57' Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Κρητικός (72' Νά'α), Πολίτης (84' Τοπαλίδης), Τζιώρας (57' Παναγιωτίδης/83' Βουκελάτος).