ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League, Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος: Το πρώτο… δείγμα για το πρώτο… βήμα

Conference League, Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος: Το πρώτο… δείγμα για το πρώτο… βήμα
Eurokinissi

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος: Τη νίκη που θα τους δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16» του Conference League θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» στην «πρώτη» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του «υποχρεώσεις» καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (15/02) φιλοξενεί την ομάδα της Ουγγαρίας στην πρώτη «μάχη» για τα play offs του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο τη νίκη, στην πρώτη παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου τους, αλλά και ελέω της επιστροφής των φιλάθλων τους στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το μέτρο της Κυβέρνησης για την πάταξη της οπαδικής βίας.

Μάλιστα, οι οπαδοί των Πειραιωτών αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, μια και περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή τους, κάτι που φάνηκε και από τη διάθεση των εισιτηρίων, αφού ο ελληνικός σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στο sold out.

Στα αγωνιστικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στο «συγκρότημα» του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κίνι που αντιμετωπίζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, όπως και σ’ αυτές του Μαντί Καμαρά, ο οποίος παραμένει εκτός ομάδας.

Αντίθετα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός κόουτς βρίσκονται οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που προέρχονται από τραυματισμούς, αλλά δύσκολα θα είναι στα αρχικά πλάνα του Βάσκου.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γκλεν Νίμπεργκ από την Σουηδία. Βοηθοί του στη «μάχη» του Φαλήρου θα είναι οι Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ και τέταρτος ορίστηκε ο Φρέντρικ Κλίτε, άπαντες από τη χώρα της Σκανδιναβίας, ενώ στο VAR θα είναι οι Γερμανοί, Μάρκο Φριτς και Σέρεν Στορκς.

Η σέντρα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος έχει οριστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (15/02) στις 19:45. Τηλεοπτικά, το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2HD.

Σχετικές ειδήσεις