ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρώμη: Δύο Άγγλοι οπαδοί μαχαιρώθηκαν από συμμορία πριν το Ρόμα - Μπράιτον

Ρώμη: Δύο Άγγλοι οπαδοί μαχαιρώθηκαν από συμμορία πριν το Ρόμα - Μπράιτον
X

Συμμορία στη Ρώμη επιτέθηκε και μαχαίρωσε μετά τα μεσάνυχτα την Πέμπτη (7/3) δύο οπαδούς της Μπράιτον, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τη Ρόμα στους «16» του Europa League.

Δύο Άγγλοι, ηλικίας 26 και 27 ετών, δέχθηκαν επίθεση στη Ρώμη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (7/3) από μια συμμορία έξι έως επτά ατόμων, που φορούσαν μάσκες, παραμονή του αγώνα της Μπράιτον στους «16» του Europa League με την Ρόμα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Premier League.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δύο οπαδοί μαχαιρώθηκαν και ληστεύτηκαν. «Δύο φίλαθλοι δέχθηκαν επίθεση καθώς έφευγαν από ένα μπαρ και νοσηλεύτηκαν με ελαφρά τραύματα. Ευτυχώς, δεν είναι σοβαρό», δήλωσε εκπρόσωπος της Μπράιτον.

«Ο σύλλογος, οι σύνδεσμοι της αγγλικής αστυνομίας και το βρετανικό προξενείο έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους για να τους παράσχουν βοήθεια και υποστήριξη. Θα επαναλάβουμε τις συμβουλές που δώσαμε στους φιλάθλους πριν από τον αγώνα»

Η Μπράιτον συμβούλεψε τους φιλάθλους της να χρησιμοποιούν καθορισμένα λεωφορεία για λόγους ασφαλείας.

«Η ιταλική αστυνομία συμβουλεύει ότι είναι καλύτερο να αποφεύγονται οι σημαίες και τα χρώματα στην πόλη», ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα την περασμένη εβδομάδα.